Nieuws  
 

Een korte introductie van aanbieders die op de beurs te vinden zullen zijn.

Aladdin - Hal 3, stand B055
Aladdin, leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet content, toont op de beurs zijn nieuwste oplossingen, zoals de e-Token NG-FLASH. Dit is een USB-stick die sterke authenticatie combineert met het gemak van een opslagapparaat. De e-Token is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256MB, 512MB en 1GB. Daarnaast introduceert het versie 5.2 van eSafe, de gateway-gebaseerde beveiligingsoplossing. Deze biedt extra functionaliteit voor URL-filtering en de mogelijkheid URL-profielen te definiëren voor (groepen) gebruikers en/of IP-adressen. Tot slot toont Aladdin eSafe SecureSurfing voor ISP’s. Dit is een modulaire oplossing die geschikt is voor alle service providers en waarmee gebruikers vanaf de bron worden beschermd tegen internetbedreigingen, spyware, Trojans, virussen, wormen, phishing-aanvallen, enzovoort.

Comsec - Seminar Applicatieontwikkeling
Tijdens Infosecurity.nl vinden er diverse voorlichtingsbijeenkomsten plaats. Eén daarvan is getiteld ‘Veilige open applicatieontwikkeling’ en wordt geleid door Henk van der Heijden, Managing Director Benelux van Comsec. Tijdens de bijeenkomst behandelen diverse sprekers onderwerpen zoals 'Hoe weet ik dat applicaties veilig zijn?', 'Veilig ontwikkelen (lifecycle management) versus ontwikkelen van beveiliging' en 'Welke middelen helpen je zeker te stellen dat je te maken hebt met veilige software?'. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 oktober, tussen 14.00 uur en 15.30 uur in de Juliana Congreszaal. Zie hier voor meer informatie.

Dataman - Hal 4, stand A050
Datacenterspecialist Dataman heeft zich de afgelopen veertien jaar ontwikkeld tot een professionele speler voor complete datacenter-oplossingen. Het bedrijf heeft zich toegelegd op back-up & recovery, storage-, netwerk en beveiligingsoplossingen en richt zich voornamelijk op bedrijven met grote(re) IT-infrastructuren. Dataman verzorgt met Dataman Services de volledige installatie en implementatie en levert oplossingen op maat. Daarnaast biedt Dataman consultancy en detachering. Dataman werkt nauw samen met partners als Sun Microsystems, EMC, Foundry en Juniper. Voor elk van deze leveranciers behoort Dataman inmiddels tot één van de belangrijkste partners in de Benelux. 
Dataman nodigt u graag uit langs te komen op de beurs om u bij te praten over datacenter-virtualisatie, back-uptechnologieën, server- en storage-consolidatie, netwerken en 802.1x security. Vanaf 13.00 uur kan dit onder het genot van een drankje in de 'Dataman Solutions Bar'.

Hitachi Data Systems - Hal 4, stand A102
Hitachi Data Systems (HDS) geeft tijdens Storage Expo voor het eerst in Nederland een demo van haar nieuwe HiCommand Tiered Storage suite. HDS geeft met de demo een blik op haar visie dat ‘alles draait om eenvoud’ en laat zien welke Return on Investment klanten kunnen bereiken door het vereenvoudigen van hun storage-infrastructuur. Op de beurs toont HDS verder ook Active Archive, Virtual Tape-oplossingen en het TagmaStore Universal Storage Platform gericht op grootschalige virtualisatie. Daarnaast zijn de Network Storage Controller midrange virtualization engine te zien, enkele modulaire storagemodellen voor het MKB en ten slotte de Hitachi HiCommand software voor het beheer van heterogene omgevingen.

Magirus – Hal 3, stand B084
Storage- en security-distributeur Magirus, voormalig bekend onder de naam Allasso, laat tijdens Infosecurity.nl verschillende oplossingen van zijn fabrikanten zien. Op de stand is bijvoorbeeld een demo te zien van de Trend Micro InterScan Gateway Security Appliance (ISGA)-appliance. Dit is een all-in-one apparaat dat virussen, spyware, spam en andere bedreigingen op de gateway blokkeert. Voor fabrikant Check Point begeleidt Magirus een presentatie over Unified Threath Management (UTM)-oplossingen. Tijdens dit seminar wordt ingegaan op wat UTM precies inhoudt. Check Point UTM integreert Firewall, IPsec, VPN, intrusion prevention, SSL VPN antivirus, anti-spyware en endpoint in één oplossing met gecentraliseerd beheer. Per dag wordt er op de stand van Magirus bovendien één UTM-appliance weggegeven. Ook is op de Magirus-stand uitleg over de Nokia Intellisync Mobile Suite te krijgen. Voor resellers is er een gratis testversie beschikbaar om de oplossing 30 dagen uit te proberen. Met Intellisync Mobile Suite zijn bestanden, agenda’s en e-mail te synchroniseren. Voor meer informatie over Magirus zie:
www.magirus.com.

NOD32 - Hal 3, stand C010
NOD32 is antivirus- en antispyware software en maakt gebruik van geavanceerde heuristische detectie. Dit betekent dat NOD32 scant op viruskenmerken en daardoor bedreigingen ontmaskert voordat er een update van de software heeft plaatsgevonden. Op Infosecurity.nl kondigt NOD32 onder meer antivirus aan voor terminal servers.
Bezoekers kunnen bij NOD32 kaarten winnen voor een dag racen op circuitpark Zandvoort. Op de stand van NOD32 is een racebaan gebouwd waar wedstrijden worden georganiseerd met op afstand bestuurbare race-auto's. De snelste deelnemer wint. Om 16.00 uur vindt de finale plaats en wordt de winnaar bekendgemaakt. Geheel volgens traditie met knallende kurken en champagne. Wij nodigen u graag uit met NOD32 mee te borrelen om 16.00 uur! Aanmelden voor deze borrel kan op e-mailadres nod32(at)whizpr.nl

SafeBoot – Hal 3, stand A108
SafeBoot is een Nederlandse leverancier van software voor de beveiliging van mobiele data. De software beveiligt organisaties tegen gegevensverlies, -diefstal en ongeautoriseerde toegang tot gegevens. Tijdens infosecurity.nl presenteert het bedrijf onder meer een compleet aanbod beveiligde usb-sticks.
De SafeBoot-producten beveiligen daarnaast gegevens op notebooks, pc’s, PDA’s en binnen netwerken. Hierdoor wordt voorkomen dat niet-geautoriseerde personen toegang hebben tot bedrijfskritische gegevens. Daarnaast voorkomt SafeBoot het niet-geautoriseerd gebruik van verwijderbare apparatuur, zoals usb-sticks, modems, verwijderbare harde schijven en digitale camera’s.

Sun Microsystems/ StorageTek - Hal 4, stand B098
Op de stand van Sun Microsystems wordt de SunFire X4500 (codenaam ‘Thumper’)  gepresenteerd. Met dit product brengt Sun de werelden van servers en storage bij elkaar. De SunFire X4500 combineert een server met een storage device en biedt 24 terabyte aan interne opslagcapaciteit. De server gebruikt tot 5 keer minder opslagruimte als traditionele oplossingen. Met kosten onder de 2 Euro per GB is het systeem ideaal voor klanten met applicaties die veel bandbreedte vragen zoals high-performance computing (HPC), datawarehousing, business intelligence, digital media streaming en digitale camerabewaking.

Telindus – Hal 3, stand C071
Telindus stelt de beveiliging van de real-time enterprise centraal: hoe houdt u nog controle over uw informatie als deze altijd en overal beschikbaar moet zijn? Dit stelt hoge eisen aan zowel de opslag van data als de beveiliging ervan. Telindus benadert beide onderwerpen vanuit een integrale visie waarin risicobeheer en governance centraal staan. De Telindus-methode start met een zakelijke impactanalyse. Hieruit blijkt welke risico’s een organisatie loopt, wat de kans is dat die gebeurtenissen plaatsvinden en wat de gevolgen zijn. De risico’s worden vertaald naar ICT-projecten, die worden beschouwd tegen het licht van de bestaande ICT-omgeving en daarin worden geïntegreerd. Meer weten of een live demo bijwonen, kom dan naar de stand.

Plaats op:
Datum: 10 oktober 2006
Categorie: Aanbiedingen & Acties
Gerelateerde artikelen  
04-07-2007 Nieuws top tien computerbedreigingen juni
25-09-2006 Nieuws McAfee aanwezig tijdens Infosecurity.nl 2006
22-10-2009 Nieuws XS4ALL op Infosecurity 2009
01-06-2006 Nieuws SafeBoot en SecureComm sluiten distributie overeenkomst
12-03-2007 Nieuws Magirus distrubuteur Network Admission Control-oplossing van AEP Networks
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,85 seconden.