Nieuws  

Het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) zet SYFACT®Investigator in voor de centralisatie van onderzoeksinformatie bij het voorkomen en bestrijden van voertuigcriminaliteit.

De software van Syfact, leverancier van onderzoekssoftware, wordt ingezet in drie regio's.
Het LIV is een gezamenlijk initiatief van de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW), het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) en het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit. De organisatie is de eerste in Europa waarin private en publieke organisaties samenwerken in de strijd tegen voertuigcriminaliteit.

Als expertisecentrum op het gebied van voertuigcriminaliteit zocht het LIV een oplossing om de onderzoeksgegevens uit verschillende regio's te centraliseren en om meer procesmatig te kunnen werken.
Door de initiële scheiding tussen deze gebieden waren gegevens van diverse cases niet te koppelen en was bestaande informatie niet te analyseren.

Op basis van de functionaliteit van SYFACT®Investigator, zoals automatische koppeling van gerelateerde zaken en grafische analysemogelijkheden, kunnen rechercheurs verbanden leggen, de onderzoektijd verkorten en de kans op het oplossen van een case vergroten.

Syfact heeft kantoren in de Verenigde Staten en Nederland.

Plaats op:
Datum: 31 augustus 2006
Bron: Syfact
Gerelateerde artikelen  
09-08-2006 Nieuws Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) kiest Syfact voor onderzoek …
09-06-2013 Nieuws AVc: autodieven steeds professioneler
06-12-2011 Nieuws VinCube moet doorbraak tegen voertuigcriminaliteit zijn
15-03-2011 Nieuws Intensieve samenwerking tegen internetfraude
30-06-2007 Nieuws Vrachtwagens in Nederland steeds vaker leeggeroofd
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.