Nieuws  
 

Bijna 70 studenten van de Hogeschool Utrecht opleiding ‘Integrale Veiligheidskunde’ kiezen er dit jaar voor hun oriënterende stage bij The Security Company (TSC) in te vullen. Door een volledig opleidingstraject investeren zij in hun toekomst.  Als marktleider op het gebied van evenementenveiligheid en crowd management biedt TSC jong talent op deze manier een unieke kans om de theorie in de praktijk te brengen. TSC heeft als toonaangevend Crowd Management specialist, een grote brancheverantwoordelijkheid. TSC ziet het dan ook als haar verantwoordelijkheid om te investeren in de volgende generatie; onze toekomstige gesprekspartners op het gebied van evenementenveiligheid.

TSC werkt nauw samen met diverse Hogescholen en Universiteiten. Zo biedt TSC dit studiejaar de opleiding ‘Event Security Officer’ aan voor eerstejaars studenten van de HBO-opleiding ‘Integrale Veiligheidskunde’. Een nieuwe groep stagiaires staat momenteel in de startblokken om bij TSC deze uitdaging aan te gaan. Als verdieping kunnen studenten in het tweede leerjaar door het volgen van de opleiding ‘Beveiliger II’ de duurzame relatie met TSC voortzetten. Als laatste verdiepingsstap kunnen studenten de door TSC ontwikkelde minor ‘Event Crowd Management’ aan de Hogeschool Utrecht volgen.

Naast een verbreding van het theoretisch kader, ontwikkelt de student zich in de praktijk en maakt kennis met het werkveld. Zo stelt TSC de student in staat bewuste, toekomstige keuzes te maken in het beroepenveld. Zij worden gedurende hun stage begeleid en ondersteund door vakdocenten en ervaren praktijkmentoren. Zij werken onder professionele supervisie binnen de dynamische omgeving van de grote toonaangevende evenementen  van Nederland. TSC biedt hen daarmee een unieke kijk in de wereld van entertainment en evenementenveiligheid als stevige basis voor de vertaling van theorie naar praktijk.

De volledige opleidingsinvestering, zowel theorie als praktijk, wordt door TSC gedragen. Na de theoretische leergang en de vereiste praktijkuren succesvol te hebben doorlopen, zijn de studenten klaar voor hun volgende stap binnen de evenementenveiligheid. Veel studenten kiezen er na hun stage voor om bij TSC te blijven werken. Zo maakt TSC in een vroegtijdig stadium kennis met deze talenten. Diverse van deze young professionals heeft TSC voor de lange termijn aan zich weten te binden. Als marktleider wil TSC graag meewerken aan de professionaliseringsbehoefte binnen deze branche. Door de unieke samenwerking tussen onderwijs en werkveld voorziet TSC in deze behoefte en zet zich maatschappelijk in voor nieuw talent.

Plaats op:
Datum: 17 oktober 2013
Bron: TSC
Gerelateerde artikelen  
29-05-2008 Nieuws Een nieuwe manier van opleiden in de beveiligingsbranche.
12-02-2013 Nieuws Osec helpt nieuwe minor-opleiding domotica Hogeschool Utrecht
21-10-2008 Nieuws Nieuwe opleiding Integrale Veiligheid
15-03-2019 Nieuws Avans Hogeschool en G DATA stomen studenten klaar voor een baan in IT-security …
05-04-2013 Nieuws Alfa-college heeft primeur internationale stage
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.