Nieuws  
 

Orange Business Services kondigt Intrusion Prevention aan voor bescherming tegen toekomstige bedreigingen

Orange Business Services introduceert Intrusion Prevention voor de bescherming tegen zero-day-aanvallen. Dat is een security-aanval die nog niet eerder heeft plaatsgevonden. Intrusion Prevention biedt daarmee pro-actieve bescherming tegen kwetsbaarheden in het netwerk en kan aanvallen real-time detecteren.

Intrusion Prevention werkt samen met de bestaande Intrusion Detection-oplossingen van Orange Business Services. Daardoor biedt de dienst meer mogelijkheden voor beveiliging van de IT-infrastructuur. Orange Business Services heeft de security-oplossing opgezet met behulp van Juniper Networks.

Homogene ondersteuning en service
De geïntegreerde dienst biedt 24/7 surveillance, monitoring en respons via 5 Security Operations Centers wereldwijd. Dankzij deze dekking hebben multinationals overal op hetzelfde niveau toegang tot Intrusion Prevention.

Zero-day bescherming
“Zero-day bescherming is een must voor het netwerk van een multinational”, zegt Peter Glock, IT Services, Orange Business Services. “Wij bieden pro-actieve security en een tool die real-time bescherming biedt. Wanneer een bedrijf zelf een intrusion detection- of een intrusion prevention-oplossing faciliteert, heeft het een enorme IT-afdeling nodig met gespecialiseerde medewerkers die vierentwintig uur per dag beschikbaar zijn. Met onze oplossing kunnen klanten vertrouwen op de gewenste bescherming door Orange Business Services.”

Intrusion Prevention maakt gebruik van systemen die netwerk- en applicatie-gerichte aanvallen blokkeren voordat ze schade kunnen toebrengen. Dankzij die automatische blokkering hebben klanten minder downtime en lagere kosten.

Expertise van security-consultants
Informatie is de belangrijkste onderscheidende factor voor een bedrijf. Klanten van Orange Business Services kunnen erop rekenen dat hun informatie wordt beschermd. De security-experts van over de hele wereld kunnen voor alle netwerkconfiguraties in bedrijven een passende security-oplossing ontwikkelen. Dankzij de nieuwste tools en methodologie en een best-practices benadering is het mogelijk om zero-day bescherming aan te bieden.

Plaats op:
Datum: 20 juli 2006
Bron: Orange Business Services
Gerelateerde artikelen  
14-03-2013 Nieuws Orange biedt extra beveiligingslaag voor cloud services
09-11-2018 Nieuws Web Security as a Service (WSaaS) van NTT Security
25-07-2006 Nieuws Collax introduceert Collax Security Gateway
15-03-2010 Nieuws NETASQ eerste Europese lid van Microsoft's MAPP
01-07-2006 Nieuws activiteiten France Telecom en Equant verder onder Orange
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.