Nieuws  

De nominaties voor de SSA Awards 2013 verkiezing zijn bekend. In totaal zijn 12 producten, diensten en oplossingen genomineerd. De vakjury benoemt op dinsdag 4 juni in Amsterdam RAI de finalisten per categorie.

Ook kan er tijdens Safety & Security Amsterdam (SSA) 2013 door beursbezoekers gestemd worden voor de Publieksprijs. Alle nominaties zijn op de beursvloer te bekijken. SSA wordt van 4 tot en met 6 juni 2013 gehouden in Amsterdam RAI.

Aandacht voor vernieuwende, integrale oplossingen is één van de speerpunten van Safety & Security Amsterdam (SSA). Daarom organiseert de vakbeurs de SSA Awards; de tweejaarlijkse landelijke vakprijs voor de beveiligings- en (brand)veiligheidsbranche. Elke oplossing, dienst of product, gelanceerd na 1 maart 2012, komt in aanmerking voor deze prestigieuze prijs. Inzenden kon tot 15 april 2013.

De volgende producten, diensten en oplossingen zijn genomineerd:

Nominaties in de categorie Producten/Diensten

Segment Toegangscontrole:
• Cykey II – Sellox Security
• eVayo IF - 5735 – Interflex – Ingersoll Rand ST
• Eurocilinder bescherming MG - 100 – Rodiko Benelux 

Segment Brandveiligheid:
• SLIM detectorlijn en GMC + brandmeldcentrales – STB Security
• Signaline Cold – Aerocheck
• SWiNG - Siemens Wireless Next Generation – Siemens Nederland N.V.

Segment Inbraak- en Alarmeringssystemen:
• Optex Detector SIP-IP – Smartwares Security Nederland 
• Siemens Magic Mirror Detector – Smartwares Security Nederland BV

Segment CCTV Videobewakingsdiensten:
• VIEVU PVR LE4G – Shield Supplies
• Siqura ECO - plug – TKH Security Solutions

Nominaties in de categorie Oplossingen

• LINCSAFE – Nauta Security Storage BV  

• Match & Catch® – Axis Communications B.V. 


Beoordelingsprocedure en –criteria

Inzenden kon in de categorieën Producten/Diensten en Oplossingen. De categorie Producten/Diensten bestaat uit vier segmenten. Per segment maakt de jury op 4 juni een winnaar bekend. Binnen de categorie Oplossingen wordt één winnaar bekend gemaakt.

Een onafhankelijke jury, bestaande uit deskundigen en (eind)gebruikers, beoordeelde de inzendingen op hun innovatieve karakter. Bijkomende criteria zijn onder andere of de inzendingen kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid verbeteren of een oplossing bieden voor een actueel vraagstuk in de markt.

Over Safety & Security Amsterdam

Van 4 tot en met 6 juni 2013 komen op SSA alle onderdelen van beveiliging en (brand)veiligheid samen onder één dak. Drie dagen lang vormt de Europahal (Hal1) van Amsterdam RAI het bruisende middelpunt voor installateurs, adviseurs, leveranciers, system integrators, security managers, eindgebruikers en functionarissen werkzaam in de publieke sector. Zij komen naar SSA om innovaties te zien, marktontwikkelingen te volgen, kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en oplossingen te vinden. 

Themawerelden

Branches als zorg, overheid, retail en transport & logistiek kennen hun eigen specifieke veiligheids- en beveiligingsproblematiek. In samenwerking met kennisinstellingen en belangenbehartigers uit deze branches worden op SSA daarom 'werelden' neergezet voor specifieke bezoekersdoelgroepen. Uiteraard komen ook de installateurs uitgebreid aan hun trekken tijdens SSA 2013. Op een speciaal Installateursplein wordt onder meer ingegaan op spraakmakende innovaties, ontwikkelingen op het gebied van Live View, de betekenis van het nieuwe Bouwbesluit en cyber security.

Plaats op:
Datum: 14 mei 2013
Categorie: Awards
Bron: Safety & Security Amsterdam (SSA)
Gerelateerde artikelen  
11-03-2013 Nieuws SSA introduceert nieuwe vakprijs voor de branche
04-06-2013 Nieuws Winnaars SSA Awards 2013 bekend
21-05-2013 Nieuws Minister lanceert Veilig Ondernemen Scan op SSA 2013
24-04-2007 Nieuws Nominaties Safety & Security Awards
17-03-2011 Nieuws Zeven winnaars van SSA Awards 2011
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.