Nieuws  
 

Softwarebedrijf Kaspersky Lab is een officiële sponsor van het Scuderia Ferrari-raceteam. Maar het gaat nu ook de IT-beveiliging van Ferrari zelfs verzorgen.

Kaspersky Lab is sinds 2010 een sponsor van Ferrari. Het logo prijkt goed zichtbaar op de rode racebolides. De samenwerking gaat dit jaar een stap verder: de twee bedrijven hebben een commerciële overeenkomst getekend voor vijf jaar, waarmee Ferrari klant is geworden van Kaspersky Lab ten behoeve van de totale endpointbeveiliging.

In samenwerking met de IT-afdeling van Ferrari heeft Kaspersky Lab een beveiligingsoplossing voor endpoints gecreëerd die voldoet aan Ferrari’s specifieke behoeften. Kaspersky zegt deze oplossing ontwikkeld te hebben na zes maanden naleving van strenge testen en benchmarking met andere IT-beveiligingsleveranciers.

Kaspersky Endpoint Security for Business wordt op ongeveer 4.000 computers geïnstalleerd en een verdere installatie zal in de komende jaren worden uitgerold naar alle extra apparaten (tablets en smartphones) om zo Ferrari's gehele applicatielandschap te kunnen dekken.

"Om onze gevoelige intellectuele eigendom te beschermen zochten we een sterke technologische partner met een complete ‘cutting-edge’ IT-beveiligingsoplossing. We hebben voor Kaspersky Lab gekozen vanwege de kwaliteit van hun endpointbeveiliging en omdat ze speciaal aangepaste opties kunnen ontwikkelen die aan onze behoeften voldoen,” aldus Vittorio Boero, Ferrari Chief Information Officer.

Plaats op:
Datum: 23 april 2013
Categorie: Informatie- & databeveiliging
Bron: Kaspersky Lab
Gerelateerde artikelen  
25-03-2011 Nieuws Kaspersky Lab met speciale F1 security editie
23-07-2018 Nieuws Komende vijf jaar cybersecurity grootste aandeel in Managed Services
16-06-2010 Nieuws Prijzen security-oplossingen veel te hoog
28-06-2010 Nieuws Kaspersky Lab opent nieuwe vestiging in de Benelux
10-06-2011 Nieuws Kaspersky Lab tekent 5-jarige overeenkomst met BASF
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.