Nieuws  
 

The Security Company (TSC) breidt haar dienstenpakket uit met de TSC hondenbrigade en de TSC verkeersbegeleiding. Morgen wordt het uitgebreide pakket officieel gepresenteerd op de beurs Event 13.

Volgens TSC hebben steeds meer klanten de behoefte om de volledige beveiligingszorg bij één partner onder te brengen. Door een totaalpakket te bieden sluiten de verschillende diensten op het gebied van communicatie en coördinatie nauw op elkaar aan. “Dit heeft efficiëntie en gemak voor de klant als gevolg”, aldus Jacques Does, directeur The Security Company.

Zowel hondenbrigade, als verkeersbegeleiding worden ingezet conform het kwaliteitsniveau dat klanten van TSC gewend zijn, benadrukt Does.

Naast het werven en opleiden van een grote poule nieuwe medewerkers en hen voorzien van professionele hulpmiddelen, zijn voor beide vormen van dienstverlening professionele coördinatoren aangetrokken.

Zo is Jan-Paul Goedknegt per februari gestart als Coördinator  Verkeer. Als Coördinator Hondenbrigade heeft Bennie Zuur in maart zijn intrede gedaan binnen het team van TSC. Zij zullen de specifieke diensten professioneel begeleiden.

Plaats op:
Datum: 26 maart 2013
Categorie: Acquisitie & Reorganisatie
Bron: The Security Company B.V.
Gerelateerde artikelen  
30-08-2013 Nieuws Strategische samenwerking Schaaf Beveiliging en G4S
14-02-2011 Nieuws Leiden, terreurdreiging in beeld gebracht door VCS Observation
07-08-2008 Nieuws Nieuwe plaatsvervangend NCTb
03-10-2007 Nieuws Hirsi Ali gaat fondsen werven voor haar beveiliging
19-08-2011 Nieuws The Security Company klaar voor Lowlands
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.