Nieuws  
 

Axis Communications introduceert ‘s werelds kleinste HDTV bullet-style netwerkcamera. Een camera ter grootte  van een lipstick. Geschikt voor flexibele installaties in winkels, boetieks, hotels of kleine kantoren.

Het cameraatje is de kleinste HDTV bullet-style netwerkcamera op de markt en geschikt voor videobewakingoplossingen in kleine- tot middelgrote systemen, zegt Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe bij Axis.

Axis"Deze nieuwe designcamera, bestaande uit een hoofdeenheid en een aparte camera-unit, zorgt voor maximale flexibiliteit en staat garant voor eenvoudige installatie, ook in gebieden waar de installatie voorheen niet mogelijk was."

De camera biedt HDTV 720p beeldkwaliteit bij full frame rate. Het levert bovendien meerdere, individueel configureerbare video streams in H.264 compressie en optimaliseert daarbij de bandbreedte en opslagruimte zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit. Motion JPEG wordt ook ondersteund voor flexibiliteit.

Volgens Roobol biedt de camera een kleine videomanagementoplossing. “Ons softwareprogramma AXIS Camera Companion kan van deze camera een intelligent en autonoom video-opnameapparaat maken. Het is de meest gebruiksvriendelijke videobewaking oplossing op de markt voor kleine systemen van 1 tot 16 camera’s”.

Plaats op:
Datum: 22 maart 2013
Categorie: Winkel(product)beveiliging, (Camera)bewakingsystemen
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
04-06-2013 Nieuws Axis introduceert ‘betaalbare’ thermische netwerkcamera
11-03-2011 Nieuws Axis biedt ‘s werelds kleinste HDTV PTZ-camera
11-10-2013 Nieuws Axis introduceert nieuwe video encoders
31-05-2011 Nieuws Nieuwe compacte Axis camera voor outdoor beveiliging
03-05-2007 Nieuws Axis introduceert kleine videoserver voor discrete videosurveillance
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.