Nieuws  
 

Trigion neemt met ingang van 1 april een participatie in de Traffic & Travel Group (T&T) uit Zwolle. Onderdeel van de participatie in T&T is de overgang van Trigion Event Security naar deze organisatie. Op termijn behoort uitbreiding van het belang van Trigion in T&T tot de mogelijkheden.

T&T is achttien jaar geleden opgericht door de huidige dga Yvo Hütte. Onder de handelsnamen Traffic Support, OnlineTicket.nl en Event Travel is de organisatie marktleider in evenementenlogistiek en verkeersbegeleiding. T&T behaalt al jaren mooie groeicijfers, wat resulteerde in een omzet van € 18 miljoen in 2012 en een gezond rendement.

Trigion en T&T bundelen de kennis en ervaring op het gebied van event security en crowdmanagement. Onder de nieuwe handelsnaam Crowd Support willen beide bedrijven de positie binnen de markt voor evenementenbeveiliging verder uitbouwen.

“In de maanden dat wij met elkaar hebben gesproken, bleek dat zowel de cultuur als de normen en waarden van beide partijen sterk overeenkomen. Door gebundelde kennis en ervaring behalen we synergievoordeel en versterken we elkaar in de kwaliteit van onze dienstverlening, “zegt Yvo Hütte, algemeen directeur van T&T.

Ellen Groenewoudt, algemeen directeur van Trigion, vult aan: “Met de participatie ontstaat een strategische samenwerking en verbreden we het productportfolio van Trigion in het publieke domein, een belangrijke groeimarkt.”

Plaats op:
Datum: 21 maart 2013
Categorie: Acquisitie & Reorganisatie
Bron: Trigion
Gerelateerde artikelen  
29-06-2017 Loopbaan Mari van Dorst nieuwe directeur Kennis en Innovatie Safety Group
20-09-2011 Nieuws Nieuw Trigion-onderdeel werft 400 extra beveiligers
02-10-2009 Nieuws HBD Total Security wordt Trigion Port Security
30-06-2011 Nieuws Trigion neemt Proton Security over
01-06-2017 Nieuws Vermaas nieuwe directeur Trigion Brand en Beveiligingstechniek
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,76 seconden.