Nieuws  
 

Na de recente overname van de beveiligingsbedrijven ANVD Bewaking, Perfect Security en Correct Beveiliging heeft SERIS-Group Nederland haar verschillende kwaliteitssystemen samengevoegd. Alle kwaliteitsprocedures zijn daarbij opnieuw tegen het licht gehouden en met succes afgerond.

Het heeft onder andere geresulteerd in het binnenhalen van de certificering ISO 9001-2008 voor alle activiteiten, VCA voor SERIS Safety en het Keurmerk Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche voor Seris Security.

Léon Maas, directeur SERIS-Group Nederland: “Na de naamwijziging vorig jaar hebben we ons gericht op het optimaliseren van de organisatiestructuur en de integratie van verschillende systemen. Ik ben trots dat we nu ook onder de vlag van SERIS deze certificeringen hebben verworven. Alle procedures die er waren zijn opnieuw bekeken en geüpdate. We voldoen nu ook aan de nieuwe strengere eisen van het Keurmerk Beveiliging (versie3).

Havenbeveiliger

Kwaliteit en innovatie staan bij SERIS bovenaan de agenda, benadrukt de directeur. “Een goed voorbeeld is dat wij, naast een beperkt aantal andere bedrijven, van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu een goedkeuring hebben voor het geven van de opleiding tot Havenbeveiliger. Daarnaast leiden wij op het gebied van havenbeveiliging ook op tot Port Facility Security Officer. We hebben veel kennis in huis op het gebied van de ISPS-code. Specialisme, kennis, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie zijn de pijlers om onze ambities in de toekomst te kunnen realiseren.”

Plaats op:
Datum: 4 maart 2013
Categorie: Awards, Bedrijfsnieuws
Bron: Seris-Group Nederland
Gerelateerde artikelen  
12-07-2013 Nieuws Medewerkers SERIS Security in het nieuw
28-03-2011 Nieuws SERIS neemt ANVD over
17-06-2013 Nieuws Nieuwe klanten voor SERIS-Group Nederland
06-08-2008 Nieuws Overname door Facilicom
29-03-2011 Nieuws Keurmerk voor 247 Security
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.