Nieuws  
 

112 Academy, het opleidingsinstituut van Com-Connect Digitale Opsporing BV, komt met een eendaagse workshop ‘Veiligheid begint aan de balie’. Want aan de balie moet het beveiligingsbeleid worden uitgedragen.

Het eerste fysieke contact tussen een organisatie en een klant, gast of bezoeker vindt over het algemeen plaats bij de ontvangst, aan de balie. Deze baliemedewerker of receptionist(e) wordt daarmee ook als eerste geconfronteerd met vervelend of agressief gedrag, met oplichters, verdachte pakketjes of andere vormen van ongewenst of crimineel gedrag.

En wat volgens 112 Academy nu nog wordt onderschat, is dat juist deze medewerkers een grote rol kunnen spelen in het uitvoeren en uitdragen van het beveiligingsbeleid van de organisatie. “Bij dit eerste contact ligt de eerste – en zelfs beste – kans tot preventie en tot het vergroten van de veiligheid binnen de organisatie”, aldus de opleiders.

Door het samenbrengen van de basisbeginselen en technieken uit een aantal van de trainingen van 112 Academy, is volgens de organisatie de ideale training ontwikkeld waarmee in één dag een uitstekend niveau van veiligheidsbewustzijn wordt bereikt.

Cursisten maken kennis met de basistechnieken van Predictive Profiling, gesprekstechnieken, leugendetectie, internet rechercheren en agressiehantering. Op die manier leert men op een andere manier te kijken naar de bezoeker, de omgeving en mogelijke dreigingen.

In de workshop wordt met professionele trainingsacteurs, gespecialiseerd in deze cases, geoefend om de aangeleerde theorie om te zetten in praktische vaardigheden.

Plaats op:
Datum: 20 februari 2013
Categorie: Training en opleidingen
Bron: Com-Connect
Gerelateerde artikelen  
19-01-2010 Nieuws Opleiding Certified Penetration Tester bij Security Academy
07-10-2009 Nieuws HBO Information Security Technology Professional officieel
08-11-2010 Nieuws Nieuwe trainingen Axis Communications' Academy
05-06-2019 Nieuws G DATA wil cyberbewustzijn verhogen met Cyber Defense Academy
16-05-2013 Nieuws Nieuwe trainingen bij Axis Academy
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.