Nieuws  
 

De diensten van Breijer zijn met ingang van deze maand samengebracht in drie business units: 'Projecten', 'Contractonderhoud' en 'Brand en Beveiligingstechniek'. Er moet namelijk meer gewerkt worden vanuit een integrale aanpak.

Breijer heeft vrijwel alle disciplines voor bouw, renovatie en installatie in huis. Maar al die specialismen waren tot nu toe in aparte bedrijven ondergebracht. Dat is niet langer de juiste manier van werken, zegt Pieter Jan van Hooijdonk, algemeen directeur van Breijer. “Om integraal samenwerken mogelijk te maken, moet je als bedrijf ook integrale samenwerking faciliteren. Dat doen we door al die disciplines én al onze vakmensen samen te brengen in drie business units. Op deze wijze zijn concepten als BIM (Bouw Informatie Management) en DBFMO (Design, Build, Finance, Maintain en Operate) beter te implementeren”.

De huidige markt vraagt volgens van Hooijdonk steeds vaker om een integrale oplossing voor projecten en onderhoudscontracten. Het moet de efficiency vergroten, communicatielijnen verkorten en de kans op faalkosten verlagen.

Plaats op:
Datum: 18 januari 2013
Categorie: Acquisitie & Reorganisatie
Bron: Breijer Bouw en Installatie B.V.
Gerelateerde artikelen  
11-08-2006 Nieuws Aanbesteding integrale beveiliging waterproductielocaties
01-06-2017 Nieuws Vermaas nieuwe directeur Trigion Brand en Beveiligingstechniek
03-01-2012 Nieuws Overname Safety Control door Breijer (Trigion)
14-03-2019 Video Integrale veiligheid. Ook in uw organisatie de sleutel tot succes?
22-09-2009 Nieuws Gegevens anomieme getuige bekend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,75 seconden.