Nieuws  

ADT Fire & Security Benelux is vanaf nu Tyco Integrated Fire and Security. Deze stap moet de positie van Tyco in Europa versterken als een van de leidende bedrijven in de branche op het gebied van brandveiligheid en beveiliging.

Tyco heeft meer dan drie miljoen klanten en 69.000 medewerkers in 50 landen en is daarmee wereldwijd leidend in oplossingen voor brandveiligheid en beveiliging. Het bedrijf heeft een omzet van meer dan $ 10 miljard.

Tyco Integrated Fire and Security in de Benelux is onderdeel van de bedrijfsvoering van Continental Europe en biedt uitgebreide oplossingen en producten voor klanten in vele markten, waaronder facility management, de commerciële sector, overheidsinstellingen, gezondheidszorg, detailhandel, olie en gas, transport en logistiek, vastgoed en het MKB.

“Dit is een geweldige ontwikkeling voor Tyco Integrated Fire and Security”, zegt Xavier De Visscher, General Manager Benelux. “De unieke diepte en breedte van ons product- en dienstenportfolio zorgen ervoor dat we perfect tegemoet kunnen komen aan de behoeften van onze klanten in de Benelux. Daarmee helpen we ze bij het bereiken van hun beveiligings- en bedrijfsdoelstellingen.”

Xavier De Visscher is sinds maart 2010 werkzaam als General Manager Benelux en zal zijn leiderschap voortzetten voor de Benelux-regio onder de nieuwe naam, Tyco Integrated Fire and Security.

Plaats op:
Datum: 16 januari 2013
Categorie: Acquisitie & Reorganisatie, Bedrijfsnieuws
Bron: ADT Fire and Security Nederland
Gerelateerde artikelen  
02-06-2008 Nieuws ADT en Tyco Fire & Integrated Solutions gaan samen
05-02-2008 Nieuws Jan Kuipers nieuwe Managing Director Tyco
05-03-2012 Nieuws ADT Benelux verkoopt sprinklerativiteiten aan Cegelec
27-01-2009 Nieuws Uitdagende vacatures
16-09-2011 Nieuws Tyco neemt het Israelische Visonic over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.