Nieuws  
 

In de strijd tegen overvallers en inbrekers zijn mistgeneratoren volgens Ajax Chubb Varel een efficiënt middel. Het bedrijf heeft daarom besloten aan klanten mistgeneratoren van Bandit te adviseren.  

Ajax Chubb Varel (1500 medewerkers, 130.000 klanten) is in Nederland marktleider op het gebied van elektronische beveiliging, (brand)detectie, brandbestrijding en veiligheidsopleidingen. Volgens marketing manager Patrick Teeuwen van Ajax Chubb Varel is op basis van kwaliteit gekozen voor de Bandit-mistgenerator: Vooral de snelheid waarmee de mist uitstroomt en de dichtheid zijn van belang. De praktijk wijst uit dat overvallers en inbrekers daardoor geen zicht en dus ook geen tijd hebben om hun slag te slaan. Dat maakt winkels en bedrijfspanden van onze klanten tot een onaantrekkelijk doelwit. Vaak vluchten kwaadwillenden het pand uit zonder schade aan te richten.”

Een met een Bandit-mistgenerator beveiligde ruimte wordt binnen tien seconden vol geblazen. Het zicht blijft beperkt tot maximaal 35 centimeter. Het systeem kan makkelijk worden geïnstalleerd en is goedkoper dan rolluiken. De braakschade aan rolluiken en gevels is meestal groot. Bovendien zijn voor het gebruik ervan vaak vergunningen nodig. De mist (5% water, 45 % ethanol, 48% glycol en 2% menthol) laat geen residu achter. Bij een goede ventilatie is de ruimte gemiddeld binnen één uur weer bruikbaar. Het is mogelijk om alleen een specifiek deel van een pand met mistgeneratoren te beveiligen. Zoals de ingang of een plek waar verhoudingsgewijs veel waardevolle goederen liggen.  

Plaats op:
Datum: 30 december 2012
Categorie: Winkel(product)beveiliging
Bron: Bandit Mistgeneratoren
Gerelateerde artikelen  
22-06-2009 Nieuws Nieuwe CHUBB VAREL, AJAX CHUBB EN CHUBB SECURITY
25-07-2007 Nieuws Fusie Ajax Brandbeveiliging en Chubb FlameControl
29-06-2009 Nieuws Partnership Chubb Varel Security en Axis Communications
20-10-2008 Nieuws nieuw: Chubb Varel Security
08-07-2009 Nieuws Zakelijk Alarm van KPN via Chubb Varel beschikbaar
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.