Nieuws  
 

Ascom levert nu ook branddetectiesystemen via partners. Daarnaast kunnen de installateurs terugvallen op de kennis en ervaring van Ascom.

Ascom werkt in het nieuwe kanaal nauw samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde partners. Zij nemen het Autroprime-branddetectiesysteem in hun portfolio op, waarmee ze hun klanten een complete veiligheidsoplossing bieden.

Ascom ondersteunt deze nieuwe partners met een certificeringsprogramma, zodat ze hun klanten kunnen voorzien van een professioneel advies en van vakkundige implementatie en onderhoud.

Ascom heeft de brandmeldcentrale Autroprime speciaal voor mkb-ondernemingen ontwikkeld. Het branddetectiesysteem voldoet aan de hoogste normen voor brandveiligheid en is dus zeer betrouwbaar. Autroprime bevat, net als zijn grote broer AutroSafe, een intelligente techniek waarmee het zichzelf elke 24 uur controleert. Het systeem is eenvoudig te installeren, in te stellen en te onderhouden. Autroprime is hiermee zeer veilig en kostenefficiënt doordat er minder inspectie- en onderhoudswerkzaamheden nodig zijn.

Totaalinstallateur EPM in Maastricht is de eerste branddetectiepartner van Ascom. “De samenwerking met Ascom maakt het mogelijk om ons beveiligingsportfolio uit te breiden met de branddetectiesystemen van een gerenommeerde fabrikant”, zegt Wil Paulus, directeur van EPM.

“Ascom heeft vanuit zijn directe verkoop al veel ervaring met brandveiligheid in grote organisaties, zoals ziekenhuizen en de zware industrie. Wij zijn er trots op dat we deze professionele technieken nu ook kunnen inzetten in het middensegment. Denk hierbij aan zowel kleinschalige als meer uitgebreide zorg, scholen, horeca, hotels en kinderdagverblijven. Belangrijk voor ons is de nauwe samenwerking met de salesmensen van Ascom in de regio, zodat we onze krachten kunnen bundelen en daarmee onze kansen vergroten.”

“Onze branddetectiepartners zijn voornamelijk installateurs die al ervaring hebben met het leveren, installeren en onderhouden van branddetectiesystemen, en die zelf ook een gecertificeerd branddetectiebedrijf zijn“, zegt Koert Hermans, Manager Indirect Sales bij Ascom.

“Ascom heeft nauwe banden met grotere ondernemingen en organisaties. De partners in dit nieuwe kanaal gaan met name het middensegment bedienen. Ze werken nauw samen met de Ascom-accountmanagers en ze gaan samen op zoek naar nieuwe kansen. De partners ontvangen daarnaast een maximale ondersteuning in de vorm van een eigen Partner Manager, trainingen, helpdesk, toegang tot ons partnerweb en marketingondersteuning. Bovendien kunnen ze gebruik maken van onze jarenlang opgebouwde kennis op het gebied van brandveiligheid. Hiermee hebben onze partners alles in huis om succesvol te zijn en eindgebruikers kunnen optimaal van de samenwerking profiteren.”

Plaats op:
Datum: 5 december 2012
Bron: Ascom B.V.
Gerelateerde artikelen  
22-12-2008 Nieuws Eerste branddetectie met brandveiligheidskeurmerk door Ascom
15-08-2006 Nieuws Ascom lanceert nieuwe alarm-handset voor verhoogde persoonlijke veiligheid
24-08-2006 Nieuws Aladdin versterkt partnerprogramma
29-08-2006 Nieuws Kaspersky Lab lanceert een vernieuwd partnerprogramma voor de Benelux
22-09-2010 Nieuws Nedap en Apice kondigen partnerschap voor Italie aan
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.