Nieuws  

Securitas Nederland legt de focus naar eigen zeggen op integrale veiligheid. Zowel intern als extern is deze verschuiving merkbaar, zegt Securitas.

In de ruim honderd jaar dat Securitas in Nederland opereert, is de focus verschoven naar het leveren van veiligheid. De afgelopen jaren heeft is geïnvesteerd in specialisatie en verbreding van het dienstenpakket om integraal het veiligheidsvraagstuk van klanten over te nemen.

Vinz van Es, algemeen directeur Securitas Nederland: ‘De rol van beveiligingsbedrijven moet veranderen. Het gaat er niet om wie de meeste uren of techniek kan leveren maar om de kennis en de oplossing: het waarborgen van veiligheid, het afdekken van risico's en er voor zorgen dat mensen veilig wonen, werken en leven. We zijn klaar om deze nieuwe positie in de markt in te nemen.'

Aanleiding

Kostenvermindering is in deze economische tijd belangrijk voor klanten. Van Es licht toe: ‘We gaan nadrukkelijk niet mee in de trend om de uurtarieven te verlagen, maar leveren kwaliteit en meerwaarde. De besparing voor klanten zit dan ook in de integrale aanpak en slimme oplossingen. Die kwaliteit zit in onze mensen, daar investeren we blijvend in en zijn daardoor ook interessant voor werknemers. Met de aankomende arbeidsmarktkrapte maakt dit ons ook direct toekomstproof'.

Uitrol

Kennis delen is volgens Securitas cruciaal. Daarom lanceert de organisatie een social newsroom waar nieuws, onderzoek, visies en whitepapers over veiligheid zijn te vinden.

Vanuit de newsroom wil Securitas de dialoog aangaan met de doelgroepen. Ook staat er in het najaar een groots veiligheidsevent op stapel en is er een nieuwe advertentielijn. Van Es: ‘De nieuwe advertentielijn geeft exact weer waar het om gaat; door de aanwezigheid van Securitas kunnen mensen ongestoord doen wat ze willen doen. De gebruikte rode bollen van Securitas symboliseren hierin de geboden veiligheid door Securitas.'

Plaats op:
Datum: 30 mei 2012
Categorie: Bedrijfsnieuws
Bron: Securitas Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
03-10-2006 Nieuws Securitas AB lanceert nieuwe website
03-01-2018 Nieuws Poseidon verder als Securitas Technology
05-03-2018 Nieuws Securitas neemt Alphatron Security Systems over
19-05-2008 Nieuws Securitas lanceert nieuwe website
04-05-2009 Nieuws Securitas neemt De Vree Security over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.