Nieuws  
 

ASSA ABLOY Nederland introduceert een digitale bestekservice om snel en eenvoudig bestekken samen te stellen voor (elektro)mechanisch hang- en sluitwerk in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Via een eenvoudige keuzestructuur worden de juiste deurfuncties geselecteerd en complete bestekken gegenereerd in een STABU-uitwisselformaat of recapitulatie.

De bestekservice van ASSA ABLOY is bestemd voor architecten, bestekschrijvers, adviseurs, eindgebruikers, aannemers, installateurs en andere marktpartijen.

De samenhang van de producten per deurfunctie zijn getest en voldoen aan alle gestelde normen zoals NEN-EN, SKG, brandwerendheid etc. Door de perfect op elkaar afgestemde producten worden bouw- en faalkosten verminderd.

De producten en concepten zijn volledig gedocumenteerd met omschrijvingen op product-, deurfunctie- en projectniveau. Van elk product zijn er productbladen, handleidingen, CAD-tekeningen en foto's beschikbaar.

Alle producten zijn opgenomen in de BouwConnect Bibliotheek. De bestekservice biedt tevens de mogelijkheid om een project aan te maken en een offerte aan te vragen.

Plaats op:
Datum: 20 maart 2012
Bron: ASSA ABLOY Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
12-12-2017 Nieuws ASSA ABLOY zet naam sterk neer
19-07-2018 Nieuws ASSA ABLOY door Forbes erkend
29-11-2018 Nieuws ASSA ABLOY neemt Marenco B.V. over
13-07-2009 Nieuws SKG certificaat voor ABLOY insteeksloten EL160 en EL560
18-11-2011 Nieuws Robert Vos nieuwe managing director ASSA ABLOY Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,77 seconden.