Nieuws  
 

ADT Fire & Security Benelux, specialist op het gebied van brandbeveiligings- en veiligheidsoplossingen, verkoopt haar activiteiten op het gebied van sprinklersystemen in de Benelux aan Cegelec, een internationale, technisch dienstverlener.

De verkoop van het onderdeel sprinklersystemen geeft invulling aan de wens van ADT om zich volledig te richten op de overige bedrijfsactiviteiten en specialist op het gebied van brandbeveiligings- en veiligheidsoplossingen te blijven.

ADT fungeert als partner bij het ontwerpen en leveren van individuele oplossingen aan klanten. Daarnaast integreert zij ook de diverse oplossingen die binnen een bedrijf aanwezig zijn zodat een samenhangend, werkend geheel wordt verkregen dat volledig is aangepast aan de eisen en wensen binnen een organisatie.

Meer dan 7 miljoen klanten wereldwijd maken gebruik van de diensten van ADT Fire & Security. ADT ondersteunt Cegelec in de Benelux met de producten en producttraining die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de klantenservice en -ondersteuning consistent blijven met ADTs wereldwijde standaard.

"Wij zijn blij dat onze activiteiten rond de sprinklersystemen in goede handen zijn bij Cegelec", aldus de heer Xavier De Visscher, general manager bij ADT Fire & Security Benelux. "In totaal komen ruim 70 van onze medewerkers in dienst bij Cegelec. Zij zijn in goede handen bij een bedrijf dat inzet op groei en wij wensen hen dan ook veel succes toe."

Plaats op:
Datum: 5 maart 2012
Bron: ADT Fire and Security Nederland
Gerelateerde artikelen  
16-01-2013 Nieuws ADT wordt Tyco Integrated Fire and Security
19-11-2012 Nieuws ADT Fire & Security introduceert Video Surveillance as a Service
08-04-2011 Nieuws Checkpoint Systems Benelux verhuist naar Terborg
02-06-2008 Nieuws ADT en Tyco Fire & Integrated Solutions gaan samen
31-03-2009 Nieuws Vandenbroucke nieuwe directeur ADT Fire & Security Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.