Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Axis Communications, leverancier van netwerkvideo-oplossingen, komt met een nieuwe chip voor netwerkvideoproducten die de beeldkwaliteit en het 'analytisch' vermogen van het systeem moet verbeteren.

De nieuwe chip, ARTPEC-4 genaamd, zorgt voor videobeelden met minder 'ruis' en hogere lichtgevoeligheid voor scherpere beelden van bewegende objecten. Deze chip maakt de Axis Lightfinder technologie mogelijk die camera's in staat stelt om in het donker en onder omstandigheden met weinig licht toch heldere beelden te leveren.

De chip maakt het tevens mogelijk beelden te comprimeren en meerdere video-streams afzonderlijk te optimaliseren. Dit moet leiden tot betere HDTV-beelden, meer flexibiliteit en lagere netwerk- en opslagkosten.

Met een krachtige processor voor het versnellen van video-analytics, biedt het ook meer rekenkracht voor intelligente video-analyses, zegt Axis. Dit is vooral gunstig voor analyse-applicaties die op het AXIS Camera Application Platform draaien voor schaalbare, gedistribueerde analytics in videobewaking.

"Met de komst van de ARTPEC-4 chip geeft Axis aan het erg belangrijk te vinden om dergelijke technologie zelf te ontwikkelen. Hiermee bevestigen wij onze rol van voorloper in de sector", aldus Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe bij Axis.

Plaats op:
Datum: 18 januari 2012
Categorie: Technologie & Innovatie
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
10-04-2019 Nieuws Nieuwe generatie ARTPEC-chip van Axis
22-03-2013 Nieuws Axis komt met camera ter grootte van lipstick
16-11-2011 Nieuws AXIS introduceert verbeterde thermische netwerkcamera’s
18-01-2010 Nieuws Axis breidt portfolio uit met twee thermische netwerkcamera's
20-04-2010 Nieuws Axis introduceert camera's voor professionele videosurveillance
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ďż˝ 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.