Nieuws  

In december is er overeenstemming bereikt tussen Breijer Bouw en Installatie en Safety Control Veiligheidsinspecties & Veiligheidsopleidingen B.V. uit Zaandam over de voorgenomen overname van Safety Control. De verwachting is dat de overname eind deze maand zal plaatsvinden.

Safety Control is een opleidingsinstituut waar bedrijven en hun medewerkers snel en voordelig een officiële opleiding met eventuele certificering kunnen volgen. Ook biedt Safety Control advies op het gebied van veiligheid. Het bedrijf telt 13 medewerkers die actief zijn in heel Nederland.

Trigion Safety Opleidingen

De activiteiten van Safety Control vormen een goede uitbreiding van de activiteiten van Trigion Safety Opleidingen dat onder Breijer opereert. Met deze overname wordt het aandeel van Trigion Safety Opleidingen in het opleidingensegment meer dan verdubbeld. De activiteiten van Trigion Safety Opleidingen en Safety Control worden zodanig op elkaar afgestemd worden, dat deze maximaal renderen. Vanaf 1 januari 2012 is de naam van Safety Control overgaan in Trigion Safety Opleidingen.

Plaats op:
Datum: 3 januari 2012
Categorie: Acquisitie & Reorganisatie
Bron: Trigion Safety Opleidingen
Gerelateerde artikelen  
01-09-2011 Nieuws Webpagina Trigion Safety Opleidingen 'live'
22-08-2007 Nieuws RICAS neemt Ridderikhoff over
29-06-2017 Loopbaan Mari van Dorst nieuwe directeur Kennis en Innovatie Safety Group
19-01-2010 Nieuws Nauwe samenwerking in Safety & Security onderwijs
26-07-2018 Video Hoe blijf je in control als het gaat om veiligheid?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,76 seconden.