Nieuws  
 

Reeleezee introduceert op de Horecava in de Amsterdam RAI (9 t/m 12 januari) haar vernieuwde Internet Kassa. Het moet de contante geldstroom beperken en het betalingsverkeer een stuk veiliger maken. Volgens Reeleezee zijn horecaondernemers hiermee beter gewapend tegen overvallen en diefstallen in de horeca.

Reeleezee lanceerde in 2009 de Internet Kassa, waarmee een directe koppeling werd gecreëerd tussen het kassasysteem en de eigen boekhouding. Op de Horecava 2012 introduceert Reeleezee nu de vernieuwde versie die een aantal nieuwe functies kent.

Zo is de Internet Kassa geïntegreerd met ScanCoin, een kluis voor inname van contant geld en uitgifte van wisselgeld. De kassa stuurt de kluis aan, de kassamedewerker deponeert het aangenomen geld in de kluis en de kluis geeft precies het juiste bedrag aan wisselgeld retour aan kassamedewerker of klant. Al het contante geld is afgeschermd van de kassamedewerker en onbereikbaar voor ongewenste individuen.

Geïntegreerde PIN koppeling

Internet Kassa beschikt ook over een geïntegreerde PIN koppeling. Het PIN bedrag wordt door de kassa naar het PIN-pad gestuurd. Op deze manier kan de kassamedewerker geen fout meer maken bij het - opnieuw - intoetsen van het bedrag op de PIN.

Ten slotte heeft Reeleezee Payter geïntegreerd op het kassasysteem. Dit is een cashless-betalingssysteem waarbij er een virtuele portemonnee op een (NFC) chip wordt geladen. Deze chip kan worden geplaatst in een telefoon, in een polsbandje of in een met klant- of clublogo voorziene kaart. De chip wordt gekoppeld aan de eigen bankrekening en kan door de gebruiker geautomatiseerd of door middel van een SMS-bericht opgeladen worden. Een oplossing voor clubs, discotheken en sportverenigingen.

Internet Kassa

De Internet Kassa van Reeleezee is een fysieke kassa die wordt aangesloten op het internet en creëert hiermee een veilige omgeving voor het betalingsverkeer voor de ondernemer. Door de online koppeling met de beveiligde verkoopadministratie is de administratie van een ondernemer tot op de seconde bijgewerkt. Bovendien worden alle gegevens continu beschermd tegen verlies.

Horecaondernemers kunnen de kassa-administratie vanaf elke locatie met een gewone pc benaderen. Daarnaast heeft ook de boekhouder of de accountant toegang tot de verkoopadministratie. Hierdoor behoort het versturen van de schoenendozen met kassabonnen en orders met kasafdrachten tot het verleden.

Plaats op:
Datum: 3 januari 2012
Categorie: Betalingsverkeer
Bron: Reeleezee B.V.
Gerelateerde artikelen  
18-01-2013 Nieuws Keurmerk voor Internet Kassa Reeleezee
08-01-2013 Nieuws Eerste kassa’s met keurmerk Betrouwbare Afrekensysteem
15-06-2011 Nieuws HEMA kiest voor cash management systeem van G4S
03-11-2009 Nieuws Ondernemers willen af van duur en onveilig contant geld
14-12-2012 Nieuws 35% minder overvallen op tankstations in 3 jaar
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.