Nieuws  

Client Security van F-Secure heeft uitstekend gescoord tijdens een test die door AV-TEST is uitgevoerd. De onafhankelijke testorganisatie bekeek onlangs zeven zakelijke endpoint-beveiligingsoplossingen.

De testcategorieën van AV-TEST omvatten onder meer bescherming tegen malware-infecties, het herstel van computers die door malware zijn besmet én de impact van de software op de computerprestaties.

F-Secure Client Security heeft van alle programma's de beste score in de beschermingscategorie in ontvangst mogen nemen en werd in de top-twee van verkopers in de andere categorieën opgenomen. F-Secure heeft het predicaat AV-TEST Approved Endpoint Protection Product voor zijn prestaties ontvangen.

Mika Stahlberg, Vice President F-Secure Labs: "Dit is de eerste keer dat zakelijke producten ook in de certificatietests van AV-TEST zijn opgenomen. De testresultaten bewijzen dat F-Secure een van de marktleiders is als het gaat om het beschermen van zakelijke klanten."

Andreas Marx, CEO van AV-TEST: "F-Secure's aanbod voor thuisgebruikers levert al meerdere jaren uitstekende prestaties en we zijn blij om te zien dat hetzelfde hoge beschermingsniveau met de zakelijke oplossing van F-Secure wordt bereikt."

Plaats op:
Datum: 28 oktober 2011
Categorie: Informatie- & databeveiliging
Bron: F-Secure B.V.
Gerelateerde artikelen  
13-01-2011 Nieuws F-Secure ontvangt titel Product of the Year van AV-Comparatives
02-02-2017 Nieuws F-Secure wint de Best Protection Award van AV-TEST
01-07-2010 Nieuws F-Secure biedt verbeterde bescherming voor Android-platform
30-05-2011 Nieuws F-Secure introduceert Mac-bescherming
06-04-2017 Nieuws F-Secure koopt Little Flocker
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,77 seconden.