Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Steeds meer ondernemers zien waardetransport als een veilig alternatief voor het zelf storten bij de bank. G4S Cash Solutions zag dan ook het aantal klanten voor Safe Express, de laagdrempelige variant van geldtransport speciaal ingericht op het midden- en kleinbedrijf (MKB), het afgelopen halfjaar met bijna 80% toenemen.

Safe Express is beschikbaar in heel Nederland voor MKB'ers met een relatief beperkte weekomzet (max. €5.000,-). Doordat Safe Express een aantrekkelijk tarief heeft èn eenvoudig, snel en veilig is, kiezen steeds meer ondernemers deze optie. Zo biedt G4S met deze vorm van waardetransport kleine ondernemers dezelfde veiligheid, zekerheid en het gemak van waardetransport op maat.

Betrouwbaarheid is doorslaggevend

Uit het onderzoek blijkt welke aspecten doorslaggevend zijn om voor dit geldtransport te kiezen. De servicegerichtheid van de geldtransporteurs bij de winkeliers op locatie staat met stip op één als belangrijkste factor. Daarnaast baseren klanten hun keuze op prijsniveau, klantgerichtheid en flexibiliteit. Ook waarderen klanten de mate waarin deze dienstverlening hen ontzorgt.

"Het onderzoek laat zien dat we op de goede weg zitten," aldus Gert Askes, Algemeen Directeur van G4S Cash Solutions. "Zeker omdat onze diensten als ‘betrouwbaar' en ‘vriendelijk' worden bestempeld door de mensen die er echt verstand van hebben: de ondernemers zelf."

Plaats op:
Datum: 7 oktober 2011
Categorie: Bedrijfsnieuws
Bron: G4S Cash Solutions B.V.
Gerelateerde artikelen  
20-04-2011 Nieuws Nieuwe stortmethode moet veiligheid op werkvloer vergroten
19-11-2009 Nieuws G4S Safe Express, in de Randstad waardetransport MKB
26-09-2011 Nieuws Elektrische geldwagen van Mercedes voor G4S
19-03-2012 Video Het Nieuwe Storten van G4S
16-08-2019 Nieuws Miljoeneninvestering voor internationale groei RCCS
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.