Nieuws  
 

Bosch Security Systems introduceert de DinionHD 1080 Dag/Nacht IP-camera, de nieuwste uitbreiding van het high definition (HD) assortiment van Bosch. Deze hoge kwaliteit camera moet de beste prestaties in zijn klasse leveren. Hij combineert beelden in volledige HD-resolutie met een uitstekende werking bij slechte lichtomstandigheden en een voortreffelijke weergave van kleuren.

De DinionHD 1080p Dag/Nacht IP-camera levert een compromisloos zicht, zelfs in drukke, kleurrijke situaties, zegt Bosch. De 1080p resolutie voldoet aan de HD-norm en komt overeen met 2 megapixels. De volledige, geavanceerde beeldverwerking, van lens tot processor, verzekert dat de beelden in de hele scène scherp blijven. Dit maakt in een breed gebied betrouwbare identificatie mogelijk van gezichten, objecten en alfanumerieke informatie. Gebruikers kunnen zonder verlies van helderheid inzoomen op elk deel van een scène voor het onderzoeken van specifieke details.

Power over Ethernet

Een speciaal geselecteerde beeldsensor maakt goede detectie en analyse mogelijk. De beelden zijn uitzonderlijk duidelijk, wat het gemakkelijker maakt voorwerpen te herkennen, terwijl verschillende kleurtinten zelfs bij slechte verlichting onderscheiden kunnen worden.

Het herkennen van alarmsituaties is gemakkelijk en zeer betrouwbaar, benadrukt de fabrikant. De ingebouwde, voor HD geoptimaliseerde IVA (Intelligente Video Analyse) van Bosch markeert elke gebeurtenis on-screen, zodat de gebruikers nooit verdachte activiteiten zullen missen. IVA legt uitgebreide details vast van scènes, die vervolgens opgeslagen kunnen worden voor latere beoordeling met Bosch Forensic Search.

Het installeren en instellen verloopt, naar eigen zeggen van Bosch, erg eenvoudig. De camera start snel op en heeft een gebruiksvriendelijk bedieningsinterface. ‘Power over Ethernet' betekent dat er geen extra voedingsunits nodig zijn, terwijl de camera uiterst energiezuinig is met een verbruik van slechts 3,5 watt.

Wat toepassing betreft zou de camera volgens Bosch prima dienst doen op en beveiliging van steden, stadions, luchthavens, financiële en bankinstellingen en casino's.

Plaats op:
Datum: 30 september 2011
Bron: Bosch Security Systems B.V.
Gerelateerde artikelen  
30-05-2011 Nieuws Bosch introduceert 'slimme' HD beveiligingscamera
07-09-2011 Nieuws Bosch Security Systems in nieuwe 'kleine' toepassingen
13-02-2012 Nieuws Bosch met nieuwe video-oplossingen
27-03-2012 Nieuws Bosch komt met alles-in-een oplossing voor IP-videorecording
02-02-2018 Nieuws D-Link introduceert nieuwe 180 graden HD Wi-Fi bewakingscamera
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,77 seconden.