Nieuws  
 

Beveiligingsspecialist ON2IT Nederland is door IBM benoemd tot Premier Business Partner. IBM geeft deze partnerstatus aan bedrijven die voldoen aan de hoogste eisen binnen het IBM PartnerWorld-programma.

Premier Business Partners beschikken over diepgaande kennis en expertise en zijn succesvol in hun branche. Ook werken ze actief samen met IBM om klanten toegevoegde waarde te bieden door middel van hoogwaardige totaaloplossingen. Deze hoogste partnerstatus is voor eindklanten de garantie dat hun leverancier optimale kwaliteit biedt. Opvallend is dat ON2IT al vijf jaar na toetreding tot het IBM-partnernetwerk de hoogste partnerstatus heeft.

ON2IT is IBM-partner sinds 2006. Het bedrijf levert het complete gamma van beveiligingsoplossingen van IBM. Het completeert dat portfolio met een breed pakket van diensten met een sterke toegevoegde waarde. Deze combinatie leidt tot een totaalaanpak voor klanten die zoeken naar kwalitatief hoogwaardige bescherming van hun data, netwerken en systemen.

Marcel van Eemeren, algemeen directeur van ON2IT: "Wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan het bereiken van deze hoogste IBM-partnerstatus. We zijn dan ook erg blij dat IBM ons nu heeft erkend als Premier Business Partner. Dat is vooral goed nieuws voor onze klanten. Zij zijn er nu extra zeker van dat ON2IT de juiste kennis en kunde in huis heeft om de geavanceerde IBM-oplossingen te implementeren en te beheren."

"ON2IT is voor IBM Benelux al geruime tijd een onmisbare partner op het gebied van IT-security. Gezien onze hechte samenwerking en de unieke vaardigheden van ON2IT, zien wij deze promotie als een logische volgende stap in de relatie met deze partner", zegt Maja Jonker, Channel Sales Manager Tivoli bij IBM Nederland.

Plaats op:
Datum: 28 september 2011
Categorie: Awards, Partnerships
Bron: On2IT
Gerelateerde artikelen  
17-05-2011 Nieuws ON2IT benoemd tot Authorized Training Centre
25-03-2010 Nieuws Managed security-specialist ON2IT breidt uit naar BelgiŽ en Luxemburg
21-11-2016 Nieuws SafeBreach kiest cybersecurityspecialist ON2IT als partner
19-04-2010 Nieuws ON2IT start samen met IBM campagne Save on Sercurity
11-05-2011 Nieuws Wereld Natuur Fonds in zee met ON2IT
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.