Nieuws  

Nederlands grootste beveiliger Trigion krijgt een vrouw aan het roer. Ellen Groenewoudt (48), op dit moment nog Operationeel Directeur, volgt vanaf 1 augustus 2011 Geert van de Laar op die lid wordt van het Concern Directieteam van moederbedrijf Facilicom Services Group. Voordat Groenewoudt in 2005 in dienst kwam bij Facilicom, werkte zij in diverse leidinggevende functies voor Falck Security, het bedrijf dat Facilicom in dat jaar overnam.

Met de benoeming van een interne kandidaat komt er een voorzetting van het huidig beleid. Scheidend Trigion directeur Geert van de Laar is zeer content dat nu een vrouw met veel ervaring in de branche als eindverantwoordelijke leiding gaat geven aan de ruim 8500 beveiligers, actief door heel Nederland. "Ellen heeft al sinds 2005 de operationele leiding, ze kent het bedrijf goed en weet als geen ander de uitdagingen waar wij voor staan."

Ellen Groenewoudt ziet de stap als een nieuwe uitdaging: "De beveiligingsmarkt is dynamisch en in ontwikkeling. De markt kenmerkt zich door een kritischer klantvraag en een toename van prijsconcurrentie. Krappere klantbudgetten en ontwikkelingen op het gebied van het "nieuwe werken" veroorzaken een druk op volume. Focus op kwaliteit en klantbeleving alsmede sterk kostenbewustzijn zijn meer dan ooit nodig om klantbehoud te realiseren en scherp te kunnen blijven aanbieden."

Nieuwe kansen en mogelijkheden ziet Groenewoudt in de publiek-private samenwerking en in de groeiende klantvraag naar professioneler 'hostmanship' in de beveiliging. "Het gevoel van veiligheid wordt tegenwoordig in belangrijke mate opgeroepen door het gastheerschap en de vriendelijkheid van beveiligers."

Plaats op:
Datum: 7 juli 2011
Bron: Trigion
Gerelateerde artikelen  
01-12-2017 Nieuws Trigion-directeur Ellen Groenewoudt in Undercover Boss
29-03-2012 Nieuws Beveiligingsbranche groeit na bezuinigingen door Rijk
14-01-2010 Nieuws Trigion Beveiliging neemt beveiligingsdivisie CSU over
29-06-2017 Loopbaan Mari van Dorst nieuwe directeur Kennis en Innovatie Safety Group
13-01-2012 Nieuws Mart Visser ontwerpt bedrijfskleding Trigion
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.