Nieuws  
 

Netwerkaanbieder Interoute gaat de beveiligingstechnologie van CryptoCard gebruiken om zijn klanten een beter identiteitsbeheer te bieden.

CryptoCard en Interoute hebben een strategische samenwerking gesloten om een nieuwe vorm van identiteitsmanagement te verzorgen voor de klanten van Interoute. Cryptocard ontwikkelt veilige authenticatie-oplossingen (identifiers), terwijl Interoute eigenaar en operator is van een uitgebreid spraak-, internet- en datanetwerk in Europa. Dit netwerk wordt gebruikt door internationale telecomaanbieders en grote ondernemingen voor hun internationale communicatie.

Cryptocards Managed Autenthication Service (Crypto-MAS) versterkt de identiteitsmanagementsystemen van de klanten van Interoute door een van de grootste IT-risico's weg te nemen: statische wachtwoorden. De CryptoMAS-oplossing vervangt deze door willekeurig gegenereerde éénmalige wachtwoorden, op een gebruiksvriendelijke manier. De Cryptocard-oplossing wordt overal ter wereld gebruikt, zo meldt het bedrijf, door onder meer Google, NASA en PWC.

Jason Hart, CEO van Cryptocard Europe, merkt hierover op: "Veel organisaties worden lamgelegd door de complexiteit van hun IT-beveiliging en de wirwar van oplossingen die daarvoor op de markt zijn. Wij bieden een simpele oplossing waarmee ondernemingen hun risico's sterk verlagen. Tegelijkertijd legt ons product de basis voor uitgebreider identiteitsmanagement en kunnen klanten beter voldoen aan de toezichtwetgeving, ofwel regulatory compliance."

Plaats op:
Datum: 3 juli 2006
Categorie: Financiele resultaten
Gerelateerde artikelen  
21-09-2011 Nieuws Kender Thijssen met Cryptocard in Het Nieuwe Werken
28-11-2011 Nieuws Interoute biedt beveiligingsdiensten vanuit pan-Europese cloud
18-05-2010 Nieuws Satellietgegevens veilig gedistribueerd
04-05-2010 Nieuws Interoute PCI DSS-gecertificeerd voor beveiliging credit card-gegevens
18-10-2007 Nieuws Bedrijfsinformatie kwijt door onverwachte calamiteit; hoe voorkom je een dergelijke …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,77 seconden.