Nieuws  
 

Tijdens het jaarlijkse golftoernooi Safety & Security Masters werd € 7.250,- bijeengebracht voor de Nederlandse Brandwonden Stichting. Winnaar van het golftoernooi was het team van Alarm Control Nederland.

Op woensdag 29 juni 2011 speelden vertegenwoordigers uit de beveiligingssector en hun gasten voor het goede doel. De beveiligingsbranche meent dat het werk van de Nederlandse Brandwonden Stichting alle steun verdient. De derde editie van de Safety & Security Masters ging om 12.30 uur met een shotgun van start op de fraaie baan van Golfclub Naarderbos. Ondanks een wat druilerig begin van de dag waren de weersomstandigheden al snel perfect voor een fantastisch mooie golfmiddag.

Met een minimaal verschil van een punt heeft het team van Alarm Control Nederland deze derde editie gewonnen. Als tweede eindigde (met dat ene punt verschil) het team van Hillson. Een eervolle derde prijs ging naar een van de twee teams van EuroPAC Alarmcentrale.

De aanmoedigingsprijs ging naar het team van Hertek. Zij eindigden dan wel als laatste, maar het voltallige team is slechts enige weken in het bezit van het GVB, dat speciaal voor deelname aan het toernooi werd behaald.

Na de officiële prijsuitreiking werd de opbrengst van de dag voor de Nederlandse Brandwonden Stichting bekend gemaakt. Bas de Boer van de Brandwonden Stichting ontving een cheque ter waarde van € 7.250,- uit handen van Frank Dessens, vice-voorzitter van de Foundation.

Plaats op:
Datum: 1 juli 2011
Categorie: Reclame & Sponsoring
Bron: VEBON Share for Care Foundation
Gerelateerde artikelen  
13-10-2007 Nieuws Kans op defecte brandblussers stijgt met 50%
20-12-2006 Nieuws Gerrit van Scherrenburg ontvangt security-prijs IDQ
01-11-2011 Nieuws Innovatieprijs voor rookmelder in plafondkap lamp
23-09-2010 Nieuws Felicitaties voor Security masters
09-06-2013 Nieuws Fraudeurs in detailhandel vrezen Waarschuwingsregister
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.