Nieuws  
 

Uit recent onafhankelijk onderzoek van Canalys naar de wereldwijde enterprise security-markt, blijkt Trend Micro de snelst groeiende leverancier van contentbeveiliging. De specialist op het gebied van virtualisatie- en cloud-beveiliging, maakte het afgelopen jaar een groei door van 17 procent (Q1 2011 vergeleken met Q1 2010).

Het onderzoeksrapport van Canalys (Canalys estimates, Enterprise Security Analysis 2011) heeft betrekking op de contentbeveiliging-, netwerkbeveiliging- en security management-sectoren.

Uit het onderzoek blijkt dat contentbeveiliging één van de snelst groeiende sectoren is, gekeken naar de waarde voor de eindgebruiker. Trend Micro is de snelst groeiende contentbeveiliger in Q1 2011 met een groei van 17 procent, gevolgd door Kaspersky (12 procent), Symantec (6,9 procent) en McAfee (6,5 procent) .

In EMEA was het groeipercentage van Trend Micro 13,3 procent.

Andere onderzoeken onderschrijven de sterke positie van Trend Micro. Zo benoemde IDC Trend Micro al leider op het gebied van server-beveiliging (IDC -Worldwide Endpoint Security 2010-2014 Forecast and 2009 Vendor Shares). Daarnaast stond Trend Micro nummer één op het gebied van virtualisatie security (Technavio 2011 - Global Virtualization Security Management Solutions Citation) en werd Trend Micro ook genoemd als grootste onafhankelijke beveiligingsleverancier ter wereld (Quocirca Ltd 2011 - Selected Independent IT security vendor revenues).

Eva Chen, mede-oprichter en CEO van Trend Micro: "Deze onafhankelijke onderzoeken die Trend Micro als marktleider aanwijzen, onderstrepen Trend Micro's innovatieve oplossingen op het gebied van endpoint-, virtualisatie-, en cloud beveiligingsoplossingen. Onze oplossingen beschermen wereldwijd data op miljoenen devices, endpoints en servers in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. Meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van content beveiliging en het continu investeren in het ontwikkelen en verwerven van belangrijke technologieën betaalt zich terug."

Trend Micro's ervaring op het gebied van content beveiliging strekt zich uit over zakelijke, MKB- en consumentenproducten. Voorbeelden van oplossingen voor het bedrijfsleven zijn Trend Micro Enterprise Security met behulp van Smart Protection Network en Trend Micro Worry-Free Business Security. Andere producten zijn Trend Micro Titanium, Trend Micro Deep Security voor fysieke, virtuele en cloud servers en Trend Micro SecureCloud voor zowel publieke als private clouds.

Plaats op:
Datum: 21 juni 2011
Categorie: Informatie- & databeveiliging
Bron: Trend Micro
Gerelateerde artikelen  
02-10-2009 Nieuws Trend Micro en ASUS sluiten OEM-overeenkomst
09-05-2007 Nieuws Trend Micro lanceert mkb-beveiligingsoplossingen voor Windows Vista
24-08-2007 Nieuws Cybercriminelen maken misbruik van lek Trend Micro
11-06-2018 Nieuws Awards voor Nederlandse partners Trend Micro
21-02-2011 Nieuws Trend Micro en UNIT4 werken samen aan cloud-beveiliging
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.