Nieuws  

Op dinsdag 7 en woensdag 8 juni wordt voor de 88ste keer het VNG Jaarcongres georganiseerd, ditmaal in de voormalige DRU-fabriek in Ulft. Het VNG Jaarcongres wordt georganiseerd door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), in samenwerking met de Regio Achterhoek en de aangrenzende gemeenten Doesburg, Lochem en Zutphen.

Het thema van het VNG Jaarcongres 2011 is ‘Gezonde gemeenten, slimme verbindingen'. Daarbij moet worden gedacht aan gezonde gemeenten in de ruimste zin: gezonde financiën, gezonde politieke verhoudingen, gezonde economie, gezonde arbeidsmarkt en uiteraard ook gezonde burgers. De slimme verbindingen worden gelegd tussen mensen, verenigingen, bedrijven en overheden.

Tijdens het congres presenteert Trigion zich als een toonaangevende beveiligingspartner voor overheden die op zoek zijn naar slimme verbindingen, ondermeer in de samenwerking tussen publieke en private partners binnen het veiligheidsdomein. De organisatie is partner van diverse landelijke, regionale en lokale overheden en biedt integrale oplossingen voor beveiliging, toezicht en handhaving in zowel het private, als in het publieke domein.

Meer informatie over het congres is beschikbaar via www.vngjaarcongres.nl.

Plaats op:
Datum: 26 mei 2011
Categorie: Evenementenbeveiliging
Gerelateerde artikelen  
21-08-2018 Nieuws Securitas beveiligers UMC Maastricht leggen het werk neer
18-06-2010 Nieuws Werkgevers willen afspraken over gezonde roosters
04-02-2011 Nieuws Overheid laat kansen privaat toezicht liggen
14-01-2011 Nieuws Goede samenwerking leidt tot daling criminaliteit
11-10-2010 Nieuws Burgerparticipatie bij gemeenten wordt meetbaar gemaakt
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.