Nieuws  
 

Security-specialist ON2IT is door firewall-leverancier Palo Alto Networks benoemd tot Authorized Training Center. Dit betekent dat ON2IT over de kennis en expertise beschikt om verschillende Palo Alto Networks-trainingen aan te bieden. Klanten vergroten daarmee de effectiviteit van hun investeringen in de nieuwe-generatie firewalls van Palo Alto Networks. ON2IT is al Platinum Reseller en Authorized Service Center van het bedrijf.

"De belangstelling voor de oplossingen van Palo Alto Networks groeit snel in de Benelux", zegt Marcel van Eemeren, CEO van ON2IT. "Steeds meer klanten zien de voordelen van de geavanceerde firewall-technologie die deze leverancier biedt. Training is na verkoop en service dan ook een logische stap in de nauwe relatie die we onderhouden met Palo Alto Networks. Wij kijken ernaar uit om met onze trainingen klanten maximaal te laten profiteren van de hoogwaardige beveiligingstechnologie die Palo Alto Networks ontwikkelt."

Karl Driesen, vicepresident EMEA van Palo Alto Networks: "Wij heten ON2IT van harte welkom als nieuwe geautoriseerde trainingspartner. Deze partner heeft zijn commitment aan onze producten voor wat betreft verkoop en onderhoud al meer dan bewezen. ON2IT is mede op basis van die ervaring ook een perfecte partij om klanten te trainen in het gebruik van onze oplossingen."

Plaats op:
Datum: 17 mei 2011
Categorie: Partnerships
Bron: ON2IT
Gerelateerde artikelen  
02-02-2018 Nieuws ION-IP Platinum Partner Palo Alto Networks
11-05-2011 Nieuws Wereld Natuur Fonds in zee met ON2IT
28-12-2018 Nieuws Google Cloud en Palo Alto Networks breiden partnerschap uit
05-02-2019 Nieuws Palo Alto Networks breidt NextWave Partner Program uit
02-12-2016 Nieuws Palo Alto Networks vindt malware die inloggegevens steelt
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.