Nieuws  
 

SpamExperts kondigt een samenwerkingsverband aan met de in Amsterdam gevestigde ICT-dienstverlener Mirage Automatisering. Deze laatste kan haar uitgebreide lijn van ICT-diensten nu aanvullen met de professionele beveiligingsproducten tegen spam, phishing en virusaanvallen van SpamExperts.

Frank Bosman, Managing Director bij Mirage Automatisering: "Hoewel ons bedrijf zich vooral richt op het netwerk van scans, online back-ups en document management, kunnen wij door samen te werken met SpamExperts ons meer richten op onze core business. Sinds de installatie van de SpamExperts ‘Local Cloud', hebben we een 100% spam-vrije omgeving voor ons bedrijf. Onze technische mensen hoeven geen kostbare tijd meer te besteden aan het handmatig aanpassen van filters."

SpamExperts' Chief Marketing Officer Nils Decker: "We werken al een aantal jaren samen met Bosman en zijn team. Mirage en SpamExperts hebben veel dingen gemeen, naast onze locatie van het hoofdkantoor. Ik weet dat ze een echte visie hebben op hun onderneming: het combineren van de beste technologie met de juiste mensen en partners. We hopen dat onze samenwerking nog vele jaren zal duren en kan helpen een synergie te creëren met betrekking tot het verstrekken van de juiste technologieën voor e-mailbeveiliging. "

Plaats op:
Datum: 6 april 2011
Categorie: Partnerships
Bron: SpamExperts
Gerelateerde artikelen  
30-03-2010 Nieuws Grootste verwachte Cyber aanval van dit jaar: World Cup 2010
05-07-2010 Nieuws McAfee verstevigt positie in Benelux
22-09-2010 Nieuws Nedap en Apice kondigen partnerschap voor Italie aan
28-03-2007 Nieuws Iron Mountain neemt SocietÓ Italiana Archivi over
11-01-2010 Nieuws NETASQ vindt locale partner en betreedt Indiase markt
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.