Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

VisiOn - Integrated Security Projects uit Ridderkerk gaat in opdracht van UMC Utrecht gefaseerd het camerasysteem migreren van analoog naar IP met de installatie van een nieuw centraal cameraplatform. Het platform koppelt alle camerasystemen en andere beveiligingssystemen met elkaar. VisiOn ISP gebruikt hiervoor een vernieuwend Observatie Management Systeem.

Het platform biedt observanten de mogelijkheid om alle beveiligingssystemen tegelijkertijd en op dezelfde manier te bedienen. Daarnaast is het mogelijk om events in beeld vast te leggen en op te slaan in een centrale database. Door de automatische koppeling van deze gegevens levert het systeem op een gebruikersvriendelijke en overzichtelijke manier managementrapportages en beleidsinformatie voor de dagelijkse operatie.

De belangrijkste onderdelen uit de opdracht van UMC Utrecht zijn:
• Ontwerp, fabricage, levering, montage en oplevering van een nieuw, centraal, redundant cameraplatform met een integraal Observatie Management Systeem.
• Eventregistratie en rapportagesysteem.
• Ontwerp, fabricage, levering, montage en oplevering van een nieuw camerasysteem voor de locatie Wilhelmina Kinderziekenhuis.
• Migratie, vervanging en uitbreiding van de bestaande camera's en intercoms inclusief integratie in het nieuwe centrale cameraplatform.
• Ontwerp, fabricage, levering, montage en oplevering van koppelingen tussen het nieuwe platform en bestaande software-applicaties en beveiligingssystemen.
• Service, Beheer en Onderhoud.

VisiOn ISP is een jonge organisatie die bestaat uit mensen met jarenlange ervaring op het gebied van geavanceerde oplossingen in cameratoezicht en beveiliging. VisiOn ISP levert organisatorische, bouwkundige en elektronische veiligheidsoplossingen voor onder andere evenementen, stadscentra, openbaar vervoer, zorg en retail.

Plaats op:
Datum: 6 april 2011
Bron: VisiOn ISP
Gerelateerde artikelen  
12-09-2011 Nieuws VisiOn ISP verwerft Europese aanbesteding gemeente Venlo
15-10-2010 Nieuws VisiOn - Integrated Security Projects
25-09-2018 Achtergrondartikelen UMC Utrecht optimaliseert beveiliging met Axis netwerkcamera┬┤s
11-07-2006 Nieuws Gemeente Dordrecht gunt aanbesteding beveiliging
29-10-2010 Nieuws VisiOn ISP Goldpartner van Axis
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.