Nieuws  

ADT, Europa's grootste aanbieder op het gebied van elektronische brand- en beveiligingsoplossingen, presenteert haar kijk op de beveiliging van bedrijven in de Europese Unie op de tiende editie van de ASIS International European Security Conference & Exhibition. Dit evenement vindt van 3 tot en met 6 april 2011 plaats in Wenen.

Vicky Gatz, Vice President Global Accounts, ADT Continental Europe, verzorgt de presentatie op maandag 4 april om 15.00 uur. Vicky Gatz zal:
• De deelnemers inzicht verschaffen in de diverse beveilingsvraagstukken waarmee Europees werkende organisaties te maken krijgen.
• Een overzicht geven van het groeiend aantal beveiligingsoplossingen en -technologieën en hoe deze in de dagelijkse praktijk ingezet kunnen worden.
• Een analyse maken van toekomstige behoeften op beveiligingsgebied binnen de Europese Unie, waarbij ze ingaat op het samensmelten van beveiligingstechnieken en bedrijfsprocessen.

"ASIS is uitgegroeid tot één van de belangrijkste Europese beveiligingsconferenties, waar vertegenwoordigers van de topbedrijven uit de regio aan deelnemen," zegt Vicky Gatz, Vice President Global Accounts, ADT Continental Europe. "Het programma van de conferentie bevat de grootste uitdagingen van vandaag de dag voor professionals in de beveiliigingssector en biedt de aanwezigen echt inzicht in het snel groeiende aantal beveiligingstechnologieën. ADT is er trots op deze conferentie blijvend te ondersteunen via een sponsorschap en deelname."

ADT toont op de conferentie ook het toegangscontrole- en beveiligingssysteem C•CURE® 9000 van Software House. Het ‘open architectuur'-systeem C•CURE® 9000 beschikt over ongekende integratiemogelijkheden en een intuïtieve grafische interface. C•CURE® 9000 is eenvoudig te configureren en te gebruiken. Het is één van de meest flexibele platforms in de markt.

De nieuwste versie van C•CURE® 9000 wordt geleverd als een kant-en-klare hardware- en softwareoplossing. Daardoor is het systeem uitermate veilig en verloopt de installatie snel en soepel. Ook de integratie met talloze zakelijke applicaties is geen enkel probleem, omdat C•CURE® 9000 gebruikmaakt van standaard IT-tools en -processen. C•CURE® 9000 is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzaam beveiligings- en incident-beheerplatform dat de hele organisatie flexibeler en efficiënter laat functioneren.

ADT levert geïntegreerde beveiligingsoplossingen aan grootzakelijke klanten in heel Europa en wereldwijd. Het bedrijf richt zich op een breed palet aan marktsegmenten, waaronder retail, transport en logistiek, de financiële wereld, toerisme en fabrieken. Deelnemers aan de conferentie kunnen medewerkers van ADT ontmoeten in het beursgedeelte van de ASIS om hun beveiligingsbehoeften met hen te bespreken.

Plaats op:
Datum: 5 april 2011
Bron: ADT Fire and Security Nederland
Gerelateerde artikelen  
14-03-2011 Nieuws ADT toont oplossingen tijdens Safety & Security Amsterdam
11-07-2006 Nieuws Gemeente Dordrecht gunt aanbesteding beveiliging
22-06-2011 Nieuws McAfee met nieuwe versie Security Management
12-09-2011 Nieuws VisiOn ISP verwerft Europese aanbesteding gemeente Venlo
23-11-2009 Nieuws Bull start onderhandelingen overname Amesys group
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,87 seconden.