Nieuws  
 

In navolging op het succes van het Experience Center voor de zorgoplossingen heeft TKH op 18 maart jl. officieel het Security Experience Center (SEC) in Amsterdam geopend.

De noodzaak van goede beveiliging is actueler dan ooit. Het goed beveiligd houden van mensen en objecten is een voortdurende uitdaging. De technologie die de veiligheid van mensen ondersteunt ontwikkelt zich eveneens in hoog tempo. Daarnaast groeit de vraag naar intelligente beveiligingsoplossingen om het werk van beveiligingsmedewerkers te verlichten en efficiënter te maken.

TKH speelt in op de behoefte aan geïntegreerde beveiligingsoplossingen zoals toegangscontrole, camerabewaking, intercom, centrale controlekamers en winkelbeveiliging gebaseerd op flexibele IT-infrastructuren. Voor de beveiligingsmarkt levert TKH geïntegreerde bewakingsoplossingen op basis van hoogwaardige processortechnologie voor video- en audioanalyse.

De TKH bedrijven zijn toonaangevend binnen de security-markt door innovatie en integratie. Bij grote ambities hoort vanzelfsprekend een professioneel podium waar de (inter)nationale klantenkring van TKH kan worden ontvangen en kennis kan maken met de slimme oplossingen van de groep op het gebied van beveiliging. Met deze gedachte is het nieuwe Security Experience Center (SEC) ingericht. In het SEC zijn alle gezamenlijke oplossingen van VDG Security, Keyprocessor, SecurityWorks, Siqura en Alphatronics onder één dak terug te vinden. Door de audiovisuele opzet van het center zal het bezoek aan het SEC voor elke bezoeker een ware belevenis gaan worden.

Het TKH-Security Experience Center is gevestigd bij Keyprocessor, Paasheuvelweg 20 in Amsterdam. Voor meer informatie, bezoek de website www.tkh-sec.com
TKH-Security Experience Center.

Plaats op:
Datum: 24 maart 2011
Bron: TKH Group
Gerelateerde artikelen  
16-04-2019 Nieuws VDG Security, Flexposure en Keyprocessor fuseren tot TKH Security B.V.
18-03-2019 Nieuws Securitas en AGN continueren samenwerking
04-04-2018 Nieuws Mobotix behaalt Platinum Partner status Genetec
19-06-2008 Nieuws Schiphol geeft Siemens opdracht voor nieuw Security Control Center
15-01-2019 Nieuws Samenwerking Security Business Group (SBG) en Securitas verlengd
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.