Nieuws  
 

Het inhuren van vakbekwame en gecertificeerde beveiligers is tegenwoordig steeds vaker noodzakelijk om diefstal, inbraak en vernieling te voorkomen. Eye4Security heeft jarenlange ervaring met het leveren van beveiligingsoplossingen op maat in onder andere de retailsector. Vanuit ‘De kop van Zuid' in Rotterdam biedt Eye4Security onder meer winkelsurveillance (binnen en buiten), objectbeveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging maar ook training van winkelpersoneel en risicoanalyses. Eye4Security benadert beveiligen als dienstverlening en benadrukt dat dienstverlening vooral ontzorgen is. Voor ondernemers betekent dit dat hun problemen op beveiligingsgebied op een menselijke maat worden aangepakt, waardoor het beter kan worden ingepast binnen de bedrijfsomgeving.

"We zijn een platte organisatie met een hands-on mentaliteit, de mens op de werkvloer staat centraal", aldus Boris Wezenberg, Directeur Eye4Security. "Beveiligen zien wij als dienstverlening en dienstverlening is ontzorgen. Onze jarenlange ervaring en kennis in de beveiligingssector hebben we gebundeld tot een zeer sterke beveiligingsaanbieder in de markt. Onze kracht ligt in maatwerk, flexibiliteit, continuïteit, korte communicatielijnen, en betrouwbare beveiligers voor elke situatie, 24 uur per dag/ 7 dagen per week."

Winkelsurveillance

De toegevoegde waarde van winkelsurveillance is het voorkomen van winkeldiefstal en het creëren van een veilige omgeving voor klanten en medewerkers. Eye4Security heeft goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers in dienst die helpen ongewenst gedrag te voorkomen en op een professionele manier omgaan met agressie. Het inzetten van geüniformeerde winkelsurveillanten heeft een preventieve werking en blijkt keer op keer een effectieve maatregel tegen winkeldiefstal, ongewenst gedrag en agressie.

Objectbeveiliging

Ongewenste gasten, inbraak en brand kunnen zeer vervelende gevolgen hebben voor een bedrijf. Eye4Security biedt veiligheid door toezicht. Goed opgeleidde en gecertificeerde medewerkers zijn getraind om te weten er zich in en om een bedrijfspand afspeelt en weten wat er moet gebeuren indien er zich een onveilige situatie voordoet. Zij kunnen snel schakelen: van gastheer tot controleur van in- en uitgaande personen en goederen en vervullen een sleutelrol in de handhaving en verbetering van interne beveiligingsprocedures.

 

Plaats op:
Datum: 21 maart 2011
Bron: Eye4Security
Gerelateerde artikelen  
06-01-2009 Nieuws Arbex Security ISO en VCU gecertificeerd
23-04-2010 Nieuws Securitas neemt Penninkhof Security Services over
15-10-2009 Nieuws Prijskaartje aan winkeldiefstal fors hoger
25-01-2013 Nieuws Steviger aanpak van agressie en geweld tegen beveiligers
15-09-2010 Nieuws Securitas eerste bedrijf in Undercover Boss bij Veronica
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,83 seconden.