Nieuws  

Tijdens de vakbeurs Safety & Security Amsterdam (SSA) presenteert ADT een grote verscheidenheid aan nieuwe oplossingen. Wie een bezoek brengt aan de stand van ADT krijgt een mooi beeld van het brede werkterrein van Europa's grootste leverancier van elektronische (brand)beveiliging- en veiligheidsoplossingen. Zo worden er oplossingen getoond op het gebied van videobewaking, inbraakdetectie, toegangscontrole, elektronische artikel beveiliging, branddetectie, en geïntegreerde oplossingen. SSA wordt van 15 tot en met 17 maart gehouden in de RAI in Amsterdam. De stand van ADT is te vinden in hal 11, nummer 503.

Alarmverificatie

Een van de innovaties die ADT op de beurs toont is de intelligente brandmelder Triotec. Deze brandmelder verkleint het risico op onterechte alarmering van de brandweer aanzienlijk doordat hij metingen van verschillende sensoren met elkaar vergelijkt en dus zichzelf verifiëert. Nodeloos uitrukken van de brandweer is een probleem dat de maatschappij geld kost en een negatief effect heeft op de verkeersveiligheid.

Interactieve bodycam

Een andere innovatie van ADT die gedemonstreerd wordt op Safety & Security Amsterdam is een nieuwe bodycam. Hiermee kan niet alleen een beeldverbinding opgezet worden,  maar ook een spraakverbinding. Bovendien kan met een bijgeleverde tweede camera ingezoomd worden op details. Deze bodycam kan handsfree gebruikt worden door professionals die beter functioneren wanneer ze ondersteund worden door collega's op afstand, zoals politieagenten, onderhoudsmonteurs of medische hulpverleners.

Integrale beveiligingsoplossing

Met de nieuwste versie van C

  • CURE® 9000 van Software House biedt ADT een bedrijfsbrede beveiligingsoplossing waarmee professionals optimaal zicht krijgen op de brand- en inbraakdetectie binnen hun bedrijf. Via één overzichtelijke interface kunnen zij alle camera's bedienen die met het systeem verbonden zijn, plattegronden bekijken en zoekopdrachten uitvoeren. CCURE® 9000 is ontworpen op basis van open IT-standaarden en het Microsoft .NET-platform waardoor een onbeperkt aantal toepassingen geïntegreerd kan worden in het syteem.
 

Plaats op:
Datum: 14 maart 2011
Bron: ADT Fire and Security Nederland
Gerelateerde artikelen  
28-07-2011 Nieuws ADT Triotec brandmelder verifieert brandmeldingen
13-05-2011 Nieuws ADT levert nieuwe generatie bodycam
05-04-2011 Nieuws ADT goed vertegenwoordigd op ASIS conferentie
11-03-2011 Nieuws Axis toont nieuwste cameratoepassingen tijdens SSA
25-01-2011 Nieuws Nedap exposeert op Safety & Security Amsterdam 2011
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,89 seconden.