Nieuws  
 

Tijdens de beurs CeBIT die vorige week in Hannover plaatsvond, kondigde ESET twee nieuwe producten aan die later dit jaar op de Nederlandse markt worden gebracht door SpicyLemon, de Nederlandse distributeur van ESET.

ESET Smart Security 5
ESET komt voor de zomer van 2011 met een publieke betaversie van ESET Smart Security 5. De nieuwe versie zal uitgerust zijn met parental control en verbeterde gedragsanalyse-opties die actief het geheugen checken op verdacht gedrag van mogelijke malware.

ESET Mobile Security for Android
ESET komt eind dit jaar met beveiliging voor Android smartphones. ESET Mobile Security scant malware specifiek gericht op het Android besturingssysteem, houdt spam tegen, maar bevat ook een antidiefstalfunctie die ervoor zorgt dat je als eigenaar je telefoon kunt lokaliseren via de GPS-functie op het toestel. Ook kan de eigenaar via een sms-bericht alle gegevens op de telefoon wissen bij diefstal of verlies. Een Duitse instructievideo over deze nieuwe software, gemaakt op CeBIT, is hier te vinden.

Nienke Ryan, Product en Strategie manager van SpicyLemon, distributeur van ESET in Nederland: "Gartner verwacht dat we aan het einde van dit jaar meer dan 17 miljard mobiele apps hebben gedownload. Alhoewel de besturingssystemen van smartphones relatief stabiel zijn, is het slechts een kwestie van tijd voordat lekken worden ontdekt en worden misbruikt door cybercriminelen. Van de Android Market is bekend dat er inmiddels meer dan 50 applicaties zijn verwijderd omdat ze informatiestelende malware bevatten."

Prijzen en exacte beschikbaarheid van bovenstaande producten voor de Nederlandse markt zijn op dit moment niet bekend.

Plaats op:
Datum: 11 maart 2011
Bron: ESET
Gerelateerde artikelen  
03-09-2010 Nieuws SpicyLemon brengt nieuwe ESET Mobile Security op de markt
23-10-2009 Nieuws Alle ESET-producten klaar voor Windows 7
07-03-2011 Nieuws ESET Smart Security 4 beste volgens de Consumentenbond
27-04-2010 Nieuws Start bètatesten van ESET Mobile Security
25-05-2010 Nieuws ESET koopt antispam-producent Comdom Software
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.