Nieuws  
 

NVD Beveiligingsgroep en informatiebeveiligingsadvies- en recherchebureau BSM Business Security Management hebben onlangs hun krachten gebundeld om het bedrijfsleven beveiligingsoplossingen aan te bieden op het gebied van ICT. Met deze samenwerking breidt NVD haar dienstverlening uit met informatiebeveiliging.

De keuze van NVD om met BSM in zee te gaan is volgens algemeen directeur Patrick van der Leelie logisch: "De risico's op het gebied van ICT nemen steeds meer toe en computercriminaliteit is een hot issue. Met de expertise van BSM bieden wij onze klanten aan de veiligheid van hun digitale omgeving te laten checken en kunnen wij direct een oplossing bieden als blijkt dat er een verhoogd beveiligingsrisico is in de ICT-omgeving van een bedrijf."

"Informatiebeveiliging is hard nodig", zegt BSM directeur Arnoud Bruinsma, "de toenemende digitalisering leidt tot een duidelijk zichtbare toename in cybercriminaliteit, met alle financiële en emotionele gevolgen van dien. Zowel particulieren als het bedrijfsleven zijn zich nog onvoldoende bewust van de risico's, laat staan dat zij zich goed hebben gewapend tegen cybercriminelen."

Bruinsma is zeer enthousiast over de samenwerking. "Ieder heeft zijn specialisme, wij zien het als een uitdaging om samen met NVD haar klanten te helpen op het gebied van informatiebeveiliging".

Plaats op:
Datum: 24 februari 2011
Bron: NVD Beveiligingen (NVD Beveiligingsgroep B.V.)
Gerelateerde artikelen  
03-01-2011 Nieuws Nieuwe algemeen directeur G4S
07-12-2010 Nieuws BIT voldoet aan internationale standaard voor informatiebeveiliging
31-03-2009 Nieuws Vandenbroucke nieuwe directeur ADT Fire & Security Nederland
26-09-2007 Nieuws ICT uitbesteedt? Wie is verantwoordelijk bij falen?
07-04-2011 Nieuws Convenant tussen NVD Beveiligingsgroep en politie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.