Nieuws  
 

UNIT4, leverancier van businesssoftware, heeft de AffinityONE partner-status behaald van Trend Micro, pionier op het gebied van virtualisatie- en cloudbeveiliging. Voorheen had UNIT4 al de AffinityPLUS-status van Trend Micro. De AffinityONE partner-status is de hoogst haalbare en wordt verkregen op basis van klanttevredenheid, aanwezige kennis, ervaring en omzetgroei. Om deze status te bereiken, heeft UNIT4 geïnvesteerd in Trend Micro kennis, pre-sales, marketing en after-sales.

Beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen
Met de opkomst van cloud computing heeft UNIT4 Hybrid Computing ontwikkeld, waarin geregeld wordt dat applicaties on premise, vanuit de private cloud of vanuit de shared cloud worden afgenomen. Met de technologieën en langdurige ervaring van Trend Micro op het gebied van security biedt UNIT4 oplossingen voor de beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen voor zowel bescherming van servers als beveiliging tegen malware. De beveiligingssoftware van Trend Micro wordt door UNIT4 geleverd in drie flexibele vormen onder de naam UNIT4 PAYGO Security.

UNIT4 zal onder meer Trend Micro Deep Security inzetten voor zijn klanten. Deze serverbeveiliging combineert bescherming van de cloud met oplossingen voor databescherming en compliancy. De oplossing beschermt de gehele server inclusief besturingssysteem en applicatielagen. Het ondersteunt hiermee bedrijven die beschikken over dynamische datacenters met fysieke, gevirtualiseerde en cloud computing-omgevingen. Het is de eerste agentless antimalware-oplossing die speciaal is ontwikkeld voor virtuele omgevingen en die zonder belasting op de virtuele machine is te installeren.

Bevestiging kennis en commitment
Dankzij de behaalde status, kan de eindgebruiker bij UNIT4 terugvallen op een gecertificeerde partij die over de juiste kennis beschikt van de Trend Micro oplossingen en deze op een juiste manier weet aan te bieden, te implementeren en te ondersteunen. "Door onze focus op Trend Micro hebben we een team van specialisten met up-to-date kennis van de Trend Micro strategie en producten", aldus Esther Kuijper, Product Manager bij UNIT4. "Op basis van onze kennis en de hechte relatie met Trend Micro hebben we vroegtijdig toegang tot de nieuwste producten, die we kunnen inzetten bij zowel onze MKB als Enterprise-klanten, of het nou gaat om fysieke of virtuele omgevingen. De AffinityONE-status bevestigt ons kennisniveau en ons commitment aan Trend Micro."

"De oplossingen van Trend Micro staan garant voor een lagere systeembelasting, hoge performance en optimale veiligheid. Dit sluit perfect aan bij UNIT4 Hybrid Computing", zegt Clement-John de Leeuw, Channel Sales Manager van Trend Micro Nederland. "Door een gezamenlijke focus op gevirtualiseerde en cloud-omgevingen en het toepassen van flexibele licentiemodellen is UNIT4 een uitstekende aanwinst voor ons partnerportfolio. Het behalen van de AffinityONE partner-status is daar een belangrijk bewijs van en we zijn dan ook erg verheugd dat we onze samenwerking op deze wijze intensiveren."

Plaats op:
Datum: 21 februari 2011
Gerelateerde artikelen  
21-06-2011 Nieuws Trend Micro snelst groeiende contentbeveiliger
05-05-2009 Nieuws AXIANS benoemt tot Best Performing Partner Nederland
02-10-2009 Nieuws Trend Micro en ASUS sluiten OEM-overeenkomst
11-06-2018 Nieuws Awards voor Nederlandse partners Trend Micro
09-05-2007 Nieuws Trend Micro lanceert mkb-beveiligingsoplossingen voor Windows Vista
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.