Nieuws  
 

Amsterdam, 22 juni 2006 – McAfee, Inc. (NYSE: MFE), marktleider op het gebied van intrusion prevention solutions, maakt vandaag bekend dat zij partnerovereenkomsten heeft gesloten met New Release, 2Build4, Lesscher IT, Datamex en Simac voor de distributie van haar beveiligingsproducten in het MKB segment. Deze uitbreiding sluit naadloos aan op de strategie van McAfee om meer focus te leggen op het MKB en dit gezamenlijk op te pakken met haar partnerkanaal.
De samenwerking met deze partners zal zich vooral richten op McAfee’s Total Protection Solutions, Secure Content Management oplossingen, Policy Enforcer en ePolicy Orchestrator. Via geautoriseerde distributeurs kunnen de nieuwe
partners producten betrekken en verkopen aan hun eindgebruikers.

“De recente strategiewijziging van McAfee sluit naadloos aan bij die van 2Build4. Beveiliging is een continu proces waarbij de verschillende onderdelen nauw moeten kunnen samenwerken. De oplossingen van McAfee bieden een geïntegreerde beveiligingsoplossing met een centraal management platform. Op basis van die oplossingen is 2Build4 in staat haar klanten een volledige beveiliging te bieden” aldus Peter van Burgel, algemeen directeur 2Build4.

De McAfee Total Protection beveiligingssoftware is bedoeld om een compleet beveiligingssysteem te leveren die alle elementen in één enkel agent-platform integreert, waarbij alle beheerwerkzaamheden via één centrale bedieningsconsole kunnen worden afgehandeld. Dit stelt partners van McAfee in staat hun klanten in het MKB een verbeterd niveau van beveiliging aan te bieden in combinatie met een veel overzichtelijkere beheerstructuur. De Secure Content Management oplossingen van McAfee stellen organisaties in staat internet en e-mail te beveiligen. McAfee Policy Enforcer geeft bedrijven de mogelijkheid om hun medewerkers, gasten en partners vanaf elke plek en op elk gewenst moment toegang te verlenen tot bedrijfsnetwerken en waardevolle bedrijfsmiddelen te beschermen tegen endpoint malware en foutieve configuratie. McAfee ePolicy Orchestrator is een oplossing voor systeembeveiligingsbeheer die een proactieve, ondernemingsbrede bescherming tegen cyberdreigingen en virusaanvallen mogelijk maakt.

Plaats op:
Datum: 23 juni 2006
Bron: McAfee
Gerelateerde artikelen  
22-06-2011 Nieuws McAfee met nieuwe versie Security Management
25-09-2006 Nieuws McAfee aanwezig tijdens Infosecurity.nl 2006
29-02-2012 Nieuws McAfee komt met database security oplossing
02-08-2010 Nieuws McAfee neemt tenCube over
30-07-2009 Nieuws Insightix sluit zich aan bij Security Innovation Alliance van McAfee
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.