Nieuws  
 

Tijdens het Mobile World Congress dat van 14 tot en met 17 februari aanstaande in Barcelona plaatsvindt, introduceert F-Secure een nieuwe beveiligingsoplossing voor operators. De nieuwste versie van Protection Service for Mobile (PSM 7) stelt operators in staat hun mobiele klanten grootschalige beveiliging en ouderlijke toezicht aan te bieden. Steeds meer kinderen, tieners en ouders surfen met verschillende toestellen op het internet, en daarmee is de beveiliging ervan een familieaangelegenheid geworden. PSM stelt operators in staat een eindgebruikerdienst aan te bieden. Deze dienst zorgt ervoor dat surfen, het gebruik van sociale netwerken en het voltooien van mobiele financiële transacties veilig kan plaatsvinden door automatisch schadelijke websites te identificeren en kinderen van ongeschikte en gevaarlijke websites weg te houden.

PSM maakt het voor de klanten van operators ook mogelijk om kwijtgeraakte toestellen te vergrendelen, op te sporen en de inhoud erop te wissen en geeft daarnaast bescherming tegen schadelijke applicaties en virussen. PSM steunt verschillende mobiele platforms en bevat verschillende gebruiksspecifieke mogelijkheden voor operators om mobiele beveiliging als dienst aan hun klanten aan te bieden.

PSM introduceert een nieuwe functie die de operators in staat stelt hun klanten met berichten direct te kunnen bereiken. De operator kan de klanten actuele en relevante berichten sturen, wat de klanttevredenheid zal verhogen maar ook cross selling activiteiten bevordert.

Samu Konttinen, Executive Vice President Sales and Marketing: "F-Secure heeft goed op interessante ontwikkelingen in de markt gereageerd. De populaire Android-tablets en -smartphones bevatten vaak vertrouwelijke informatie zoals foto's en zakelijke documenten. Deze dienen beschermd te worden zodat ze niet in verkeerde handen vallen. Tegelijkertijd is er een serieuze vraag naar ouderlijk toezicht voor de vele mobiele toestellen die op dit moment door kinderen worden gebruikt. Zo is bijvoorbeeld een van de tien webpagina's niet voor kinderogen geschikt. Met dank aan F-Secure's mobiele beveiligingoplossing kunnen de klanten van onze operatorpartners veilig van hun mobiele apparaten gebruikmaken."

F-Secure is een toonaangevende leverancier op het gebied van mobiele beveiliging en beveiligt al tien jaar mobiele toestellen via operatorpartners. F-Secure's beveiligingoplossingen zijn beschikbaar voor meer dan 200 operators over de hele wereld en worden door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt. F-Secure staat bekend om zijn automatische updates, snelle reactietijd en de snelle oplossingen bij nieuwe gevaren. Hiervoor is het F-Secure Lab verantwoordelijk, dat wereldwijd 24 uur per dag opereert.

Plaats op:
Datum: 11 februari 2011
Bron: F-Secure
Gerelateerde artikelen  
01-07-2010 Nieuws F-Secure biedt verbeterde bescherming voor Android-platform
08-12-2011 Nieuws F-Secure met nieuwe beveiliging voor smartphone
17-01-2012 Nieuws Christian Fredrikson nieuwe CEO F-Secure
15-02-2010 Nieuws Juniper Networks-raamwerk verandert gebruikerservaring
11-01-2010 Nieuws F-Secure introduceert beveiliging voor smartphones
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.