Nieuws  
 

G4S heeft sinds 1 november jongstleden een nieuwe onafhankelijke adviesafdeling. G4S Risk Advisory richt zich op security en safety compliance als integraal onderdeel van het risicomanagement van organisaties. Haar onafhankelijke en strategische advies is erop gericht risico's structureel en efficiënt beheersbaar te maken, dit zowel in preventieve als in reactieve zin.
Michel de Jong, director G4S Risk Advisory, is een security adviseur met ruime internationale ervaring op het gebied van risico analyses, security en crisismanagement. Met een team van internationaal ervaren adviseurs levert G4S Risk Advisory security en safety advies aan bedrijven, overheidsinstellingen, organisaties en particulieren met zogenaamde ‘persoonsgebonden risico's'. Hierbij ligt de nadruk op de optimalisatie van de veiligheidsinspanning, kostenefficiëntie en het invoeren van een deugdelijk security en safety beheersproces. Aangezien 100% veiligheid zelden haalbaar en betaalbaar is, adviseert G4S Risk Advisory ook over crisis- en continuity management.
De Jong: "Veel organisaties worstelen met effectief security en safety management. Raden van Bestuur, Commissarissen, Security en HSE Managers vinden het lastig om in een constant veranderend speelveld van risico's daadwerkelijk ‘in control' te zijn en antwoord te geven op de verschillende security en safety vraagstukken. Tegelijkertijd ondervinden organisaties in toenemende mate druk van toezichthouders, verzekeraars, aandeelhouders en andere stakeholders die verwachten dat organisaties hun verantwoordingen ten aanzien van security, safety en business continuïteit goed op orde hebben. Normering en nationale en internationale regelgeving rond veiligheid en beveiliging nemen ook toe. ‘Compliance' staat daarom in toenemende mate in de belangstelling. Onze missie is organisaties te helpen de relevante risico's in de zakelijke - en eventueel ook in de persoonlijke - omgeving op een strategische, structurele, onafhankelijke en efficiënte wijze onder controle te brengen."

Plaats op:
Datum: 8 december 2010
Bron: G4S
Gerelateerde artikelen  
27-06-2011 Nieuws Kernel Groep en Meelis & Partners sluiten partnership
07-06-2006 Nieuws BT lanceert BT Risk Cockpit op de Gartner IT Security summit
20-07-2010 Nieuws McAfee onthult nieuwe risicobeheer oplossing
03-08-2017 Nieuws Enterprise Strategy Group benoemt noodzaak van Digital Risk Management
19-01-2010 Nieuws Nauwe samenwerking in Safety & Security onderwijs
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.