Nieuws  
 

Websense, Inc. integreert Websense Web Security Suite met Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server 2006. Websense Web Security Suite vergroot de mogelijkheden van servers, zoals ISA Servers, en biedt volledige en real-time bescherming tegen online gevaren, zoals bots, spyware, keyloggers, wormen en virussen. ISA Server 2006 is een geïntegreerde veiligheidsgateway aan de rand van het bedrijfsnetwerk, die de IT-omgeving van bedrijven beschermt tegen internetbedreigingen. Tevens biedt de oplossing veilige toegang tot gegevens en Microsoft-applicaties.  

De beveiligingssoftware van Websense biedt organisaties een gebruiksvriendelijke oplossing voor proactieve controle van schadelijk netwerkverkeer. De software beheert ook de toegang van werknemers tot bepaalde internetcontent. Inmiddels zijn meer dan 15 miljoen websites ondergebracht in 90 categorieën. De nieuwe eigenschappen van ISA Server 2006 vullen de mogelijkheden van Websense Web Security verder aan door organisaties bescherming en verdediging te bieden tegen interne en externe gevaren van internet.

"Websense Web Security Suite biedt onze klanten de noodzakelijke bescherming tegen online gevaren. Zo beschermt het zowel hun werknemers als IT-bronnen", meent Steve Kelley, hoofd Strategic Alliances bij Websense. "De ondersteuning van ISA Server 2006 onderstreept hoe belangrijk het voor ons is om onze klanten de best mogelijke internetbeveiliging te bieden."

De verbeterde ondersteuning van de ISA Server 2006 bij het verbinden en beveiligen van op het bedrijfsnetwerk aangesloten kantoren is een aanvulling op de functionaliteit van Websense Web Security Suite. Het is een toevoeging op de flexibele internetbeveiligingsoplossing voor bedrijven met meerdere vestigingen. Websense Web Security Suite is een compleet webfilter en complete internetbeveiligingsoplossing met uitgebreide administratieve, rapporterende, controlerende, logging- en waarschuwende opties. Hierdoor voldoet Websense aan de unieke eisen van een gedecentraliseerde organisatie. De beveiligingsfuncties en de ruime inzetbaarheid zijn sterke verkoopargumenten voor Websense en Microsoft Value- Added Resellers (VARs).

"Veiligheid is een prioriteit voor Microsoft en wij rekenen op de hulp van onze partners om de veiligheidsoplossingen bij onze klanten te leveren", zegt David Feldman, Senior Product Manager Security Access en Solutions bij Microsoft. "Als klanten hun bedrijfsprocessen blijven automatiseren, zullen competenties zoals deze ervoor zorgen dat onze partners hun vaardigheden voor wat betreft veiligheidsoplossingen beter kunnen identificeren en testen. Ze kunnen dan doortastender reageren op de groeiende vraag van klanten om hun infrastructuur beter te beveiligen."

De oplossingen van Websense draaien op Microsoft Windows Server-platforms, integreren met Microsoft ISA Server en Microsoft Desktop Firewall, en ondersteunen Microsoft SQL Server en Microsoft Active Directory.

Websense is een van de oprichters van de Microsoft SecureIT Alliance, een marktinitiatief om bedrijven die Microsoft-systemen gebruiken, te helpen bij de verbetering van hun beveiliging. Microsoft is een van de initiatiefnemers van het Websense Web Security Ecosystem, een veelomvattend ecosysteem van hoogwaardige beveiliging en leveranciers van netwerktechnologie, dat zorgt voor eenvoudige plaatsing en integratie van Websense-oplossingen binnen bedrijven. Het Websense Web Security Ecosystem omvat leveranciers in vooraanstaande veiligheids- en netwerkmarkten, waaronder: toegangscontrole op netwerken, internetgateways, gecertificeerde appliance-platforms, veiligheid van event management en identiteitsmanagement. Het Websense Web Security Ecosystem zorgt ervoor dat gemeenschappelijke oplossingen naast elkaar en met elkaar functioneren, zodat bedrijfsomgevingen verzekerd zijn van naadloze integratie.

Plaats op:
Datum: 20 juni 2006
Bron: Websense B.V.
Gerelateerde artikelen  
25-03-2011 Nieuws Beveiligingsleverancier Websense staat te koop
25-07-2007 Nieuws Vals gevoel van veiligheid tegen internetbedreigingen
11-12-2008 Nieuws Microsoft strategische alliantie met beveiliger RSA
14-07-2006 Nieuws Fortinet ontdekt kritieke kwetsbaarheid die diverse Microsoft Office producten …
04-08-2010 Nieuws Riverbed introduceert nieuwe webbeveiligingsoplossing
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.