Nieuws  
 

Binnen de videosurveillance-markt worden steeds vaker digitale netwerkvideosystemen ingezet, in plaats van analoge oplossingen. Axis Communications, leverancier van IP-beveiligingcamera's, breidt daarom het trainingsaanbod uit om system integrators en installateurs op het juiste niveau van kennis en ervaring te brengen om effectief IP-gebaseerde video-oplossingen te kunnen installeren en toepassen. Naast de al langer bestaande Fundamentals-trainingen, is het aanbod van de Axis Communications' Academy nu uitgebreid met complete webbased trainingen, specifieke Video Encoder trainingen en Nederlandstalige webinars.

Network Video Fundamentals en Solutions vormen de bouwstenen van het trainingsprogramma van de Axis Communications' Academy. De basisprincipes zijn verder ontwikkeld en verfijnd om aan te sluiten op de opleidingseisen van professionals op het gebied van analoge CCTV, maar ook op die van IT-specialisten. De webinars zijn online trainingen van ongeveer een uur, waarin tevens gelegenheid is vragen te stellen aan de trainer. Webbased trainingen gaan dieper en omvatten meerdere modules.

Video Encoder Training
De Video Encoder training is een technische training ontwikkeld voor systeem-ontwerpers, installateurs en adviseurs. Een video encoder digitaliseert analoge video signalen en stuurt digitale beelden direct over een IP-netwerk, zoals een LAN, intranet of internet. Het integreert een analoog videosysteem in een netwerkvideosysteem en stelt de gebruikers in staat live beelden te bekijken via een webbrowser of via videomanagementsoftware op een lokale of externe computer. De bestaande vaste en beweegbare analoge camera's zijn eenvoudig te integreren in het netwerkvideosysteem, door gebruikmaking van de AXIS video encoders. De training leert deelnemers de Axis video encoders te configureren en optimaliseren om zo de voordelen van digitale technologie te benutten met behoud van investeringen in analoge oplossingen.

Voor een overzicht van alle trainingen, de cursuskalender en overige informatie, ga naar http://www.axis.com/nl/academy.

Plaats op:
Datum: 8 november 2010
Bron: Axis
Gerelateerde artikelen  
16-05-2013 Nieuws Nieuwe trainingen bij Axis Academy
14-12-2009 Nieuws Axis komt met drie camera-accessoires
03-05-2007 Nieuws Axis introduceert kleine videoserver voor discrete videosurveillance
11-10-2013 Nieuws Axis introduceert nieuwe video encoders
06-12-2018 Loopbaan Frederic Rocher Technical Trainer Benelux Axis Communications
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.