Nieuws  
 

VisiOn - Integrated Security Projects, een merkonafhankelijke System Integrator in oplossingen op het gebied van (sociale) veiligheid en beveiliging, heeft van Axis Communications de Goldstatus ontvangen. VisiOn ISP heeft deze Goldstatus verkregen op basis van het opgebouwde commitment. Zo heeft VisiOn ISP onder meer Axis camera's ingezet bij diverse tijdelijke en permanente cameratoezichtprojecten in de openbare ruimte, Openbaar Vervoer, Zorg, Retail en in het bijzonder bij grootschalige concerten, evenementen en grote dancefeesten waar tijdelijke mobiele cameraoplossingen worden gevraagd.

Epko van Nisselrooij RSE, Sales & Marketing Manager bij VisiOn ISP, "Wij zetten de netwerkcamera's van Axis onder meer in op al onze tijdelijke mobiele projecten. Het grote voordeel van Axis camera's is dat zij doorgaans eenvoudig te installeren zijn, de kwaliteit hoogstaand is en de camera's bovendien IP-gebaseerd zijn, zodat we overal en altijd toegang hebben tot live-beelden. Dat wij van Axis Communications nu de Goldstatus hebben gekregen vinden wij een grote eer."

Edwin Beerentemfel, Business Development manager Axis Communications: "We zijn verheugd VisiOn ISP als  Goldpartner te mogen verwelkomen. Deze status heeft VisiOn ISP onder meer gekregen omdat het bedrijf focus heeft op dezelfde marktsegmenten als Axis, de trainingen volgt die Axis aanbiedt en bovendien staat voor kwaliteit en oplossingsgerichtheid."

Plaats op:
Datum: 29 oktober 2010
Bron: Axis
Gerelateerde artikelen  
15-10-2010 Nieuws VisiOn - Integrated Security Projects
20-04-2010 Nieuws Axis introduceert camera's voor professionele videosurveillance
25-02-2010 Nieuws Axis Communications is verhuisd naar nieuw kantoor
18-01-2010 Nieuws Axis breidt portfolio uit met twee thermische netwerkcamera's
25-10-2006 Nieuws Axis Communications introduceert nieuwe installatietool voor netwerkcamera’s …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ďż˝ 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,77 seconden.