Nieuws  
 

Sparreboom BV slaat met de oprichting van het bedrijfsonderdeel VisiOn een nieuwe richting in. VisiOn is een jonge organisatie die bestaat uit mensen met jarenlange ervaring op het gebied van geavanceerde oplossingen in cameratoezicht en beveiliging.

Sparreboom is een landelijk opererende organisatie met producten en diensten op het gebied van toegangscontrole, alarm-, brandmeldinstallaties en camerasystemen. Sparreboom is onderdeel van  het beursgenoteerde Batenburg Beheer NV. Binnen de Batenburg Beheer opereren 13 ondernemingen op het gebied van installatietechniek en technische handel. Met VisiOn versterkt Sparreboom  haar positie in de beveiligingsbranche voor geïntegreerde beveiligingsoplossingen.

VisiOn is een merkonafhankelijke, flexibele en betrokken partner in oplossingen op het gebied van (sociale) veiligheid. VisiOn levert organisatorische, bouwkundige en elektronische veiligheidsoplossingen voor evenementen, openbaar vervroer, retail, stadscentra en zorg, zowel permanente- als tijdelijke mobiele systemen. Vernieuwende technieken worden samengebracht in één rendabel systeem dat opdrachtgevers op eenvoudige wijze optimaal kunnen benutten.

Plaats op:
Datum: 15 oktober 2010
Gerelateerde artikelen  
06-04-2011 Nieuws VisiOn ISP verwerft opdracht UMC Utrecht
29-10-2010 Nieuws VisiOn ISP Goldpartner van Axis
01-02-2018 Nieuws Veiligheidsregio Twente digitaliseert met Split~Vision
12-09-2011 Nieuws VisiOn ISP verwerft Europese aanbesteding gemeente Venlo
09-08-2011 Nieuws Accenture levert op Schiphol grenspassage-poorten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,77 seconden.