Nieuws  
 

Axis Communications, leverancier van IP-beveiligingscamera's, introduceert de AXIS P3346 vaste netwerk dome-camera's ter uitbreiding van de succesvolle AXIS P33-serie. De AXIS P3346 is eenvoudig te installeren dankzij de mogelijkheden van zoomen en focussen op afstand en biedt bovendien P-Iris control, HDTV 1080p en 3 megapixel resolutie. De AXIS P33-netwerkcamera's zijn ontworpen voor efficiënte installatie, zowel binnen als buiten en ook in slechte weersomstandigheden, en zijn de beste keus voor een groot aantal veeleisende videotoepassingen.

"De AXIS P3346 is de eerste vaste dome-camera met P-Iris, die zorgt voor uitstekende beeldkwaliteit," zegt Edwin Beerentemfel, Salesmanager Axis Benelux "Deze camera's met 3 megapixels zijn een aantrekkelijke aanvulling op de AXIS P33-serie. Ze bieden klanten nieuwe voordelen op het gebied van eenvoudige installatie en hoogwaardige videosurveillance."

De nieuwe vaste dome-camera's bieden een resolutie van 3 megapixels bij 20 fps, plus zeer heldere en scherpe breedbeeldvideo van HDTV 1080p-kwaliteit bij 30 fps. Dankzij de P-Iris control wordt de irispositie van de camera geoptimaliseerd voor de diepte van het veld, en ook de lensresolutie en binnenkomend licht worden geregeld voor een sterke beeldkwaliteit met optimale scherpte onder alle lichtomstandigheden.

De drie beschikbare modellen, indoor, indoor-vandaalbestendig en outdoor-vandaalbestendig (AXIS P3346/-V/-VE), zijn allemaal eenvoudig en snel te installeren dankzij slimme functies als zoomen op afstand, zodat de kijkhoek via het netwerk kan worden aangepast, en focussen op afstand, zodat handmatig focussen niet meer nodig is. De outdoormodellen zijn speciaal ontworpen met kabelpakkingen die vlakke wandmontage mogelijk maken en geen extra verzegeling vereisen. Dankzij het vochtwerende membraan wordt vocht verwijderd dat tijdens de installatie de camera is binnengekomen. Bovendien biedt de AXIS P33-serie een uitgebreide keus aan accessoires, inclusief de nieuwe montagekit met IP51-normering voor verlaagde plafonds, waarmee de camera wordt beschermd tegen condens en stof in de lege ruimte boven het verlaagde plafond.

Ook ondersteunen deze vaste netwerk dome-camera's multiview-streaming, waarmee tot wel acht weergavegebieden tegelijk verkleind kunnen worden weergegeven met hoge kwaliteit. Door alleen de geselecteerde interessegebieden te streamen, in plaats van de volledige weergave, wordt het gebruik van de netwerkbandbreedte en -opslag geoptimaliseerd. Bij de weergaven is pant/tilt/zoom mogelijk. Verder zijn de installatiekosten lager doordat meerdere virtuele camera's worden gesimuleerd met één camera met meerdere megapixels.

De AXIS P3346/-V/-VE-netwerkcamera's worden ondersteund door alle videomanagement software leveranciers via het Axis Application Development Partner programma en door AXIS Camera Station. Bovendien ondersteunen de camera's het AXIS Camera Application Platform en ONVIF, waarmee het eenvoudig is om camerasystemen te integreren en waarmee ontwikkelaars de camera kunnen uitrusten met intelligente functies. De camera's zijn vanaf december 2010 beschikbaar via de Axis distributiekanalen.

Plaats op:
Datum: 5 oktober 2010
Bron: Axis
Gerelateerde artikelen  
20-04-2010 Nieuws Axis introduceert camera's voor professionele videosurveillance
11-03-2011 Nieuws Axis biedt s werelds kleinste HDTV PTZ-camera
31-05-2011 Nieuws Nieuwe compacte Axis camera voor outdoor beveiliging
21-09-2011 Nieuws Nieuwe Axis camera met panoramisch zicht
11-10-2013 Nieuws Axis introduceert nieuwe video encoders
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.