Nieuws  

ADT Fire & Security introduceert vandaag de ADT InfraView A4 Video-oplossing (iViewA4), de nieuwste en één van de technologisch meest geavanceerde video-oplossingen toegespitst op snelwegen, spoorwegen en de maritieme sector. ADT's technologie voor cameratoezicht wordt overal langs de Nederlandse snelwegen toegepast en de iView A4 is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van logistieke en transportbedrijven, werkend in een van de meest veeleisende omgevingen.

De ADT iView A4 is gemaakt van roestvast staal, type A4 (a.316). Dit maakt het materiaal bestand tegen zout, zuur en loog, en dus uitermate geschikt voor gebruik langs snelwegen, tunnels en het spoor, maar ook in de havens en andere gebieden waar vocht, zout en andere schadelijke stoffen veel voorkomen. Volgens de Nederlandse richtlijnen, die aangeven dat onderhoud aan de snelwegen maximaal 30 minuten mag duren, is de camera ontworpen met een rechtlijnige architectuur om reparaties te vereenvoudigen. Dit zorgt ervoor dat het oponthoud voor verkeer door onderhoud aan de camera wordt beperkt tot een absoluut minimum.

De ADT iView A4 is gebouwd op basis van een Pan/Tilt/Zoom-architectuur (PTZ), specifiek ontworpen voor toezicht buitenshuis. De camera heeft een speciale lenscompositie met een lichtgevoeligheid die zeven keer hoger ligt dan bij huidige modellen, waarmee een hoge beeldkwaliteit kan worden gegarandeerd tijdens slechte weersomstandigheden of bij slecht zicht. De camera is beschikbaar met een lensbereik van 3 tot 660 mm en de camerabediening heeft een gevoeligheid tot fracties van een millimeter, waardoor objecten bekeken kunnen worden tijdens volledige zoom, zonder uit het beeld te verdwijnen.

Naast de ADT iView A4 voegt ADT ook de ADT InfraView toe aan haar productportfolio. Dit is een goedkoper en niet van roestvast staal gemaakt alternatief voor de iView A4 en wordt specifiek ingezet voor de Nederlandse snelwegen.

"Deze twee aanvullingen aan ADT's video-portfolio voldoen aan de significante uitdagingen op het gebied van techniek en omgeving, welke geassocieerd worden met het ontwerpen en onderhouden van camera's langs snelwegen, spoorwegen en in de maritieme sector," aldus Norbert Stellaard, product manager bij ADT Benelux. "Met een succesvolle geschiedenis op het gebied van video-oplossingen voor de Nederlandse snelwegen en vele jaren ervaring in de logistieke en transportsector, beschikt ADT over significante kennis en expertise die hebben geleid tot de ontwikkeling van deze nieuwe producten. Zowel de ADT iView A4 als de ADT InfraView zijn robuuste en kosteneffectieve video-oplossingen, die aan de eisen van diverse klanten op het gebied van transport en logistiek zullen voldoen."

 

Plaats op:
Datum: 6 september 2010
Bron: ADT Fire and Security Nederland
Gerelateerde artikelen  
09-03-2012 Nieuws Cameratoezicht langs A15 en A2 onderzocht
21-09-2011 Nieuws Nieuwe Axis camera met panoramisch zicht
25-03-2009 Nieuws Beveiligde parkeerplaatsen geopend
18-01-2010 Nieuws Axis breidt portfolio uit met twee thermische netwerkcamera's
04-08-2011 Nieuws "Huidige camera's leveren altijd goed beeld"
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.