Nieuws  
 

Riverbed, de IT-infrastructuur performance company, heeft haar relatie met Microsoft uitgebreid met een webbeveiliging gateway-oplossing voor organisaties met remote kantoren. Deze oplossing combineert de WAN-optimalisatie-technologie van Riverbed met de Microsoft Forefront Threat Management Gateway (TMG) 2010 in één applicatie. Hiermee kunnen klanten de infrastructuur van hun remote kantoren virtualiseren en LAN-applicatieperformance bieden aan alle gebruikers. Daarnaast worden tegelijkertijd corporate netwerken beschermd tegen online bedreigingen zoals malware en spam.
 
Met het gebruik van deze oplossing kunnen klanten van Riverbed en Microsoft hun IT-middelen verder virtualiseren op een kostenefficiënte manier terwijl er een goede beveiliging wordt geboden. De oplossing maakt gebruik van de mogelijkheden van het Riverbed Services Platform (RSP), een gevirtualiseerd platform dat diensten levert voor remote locaties, dat is geïntegreerd met de Steelheads. 
 
Met RSP kunnen klanten tot wel vijf best-of-breed branch services uitrollen op één enkele Steelhead. Hierdoor kunnen organisaties hun hardware-infrastructuur eenvoudig consolideren op remote kantoren, waardoor het IT-beheer wordt vereenvoudigd en er lagere operationele- en energiekosten zijn. In aanvulling op het TMG-beveiligingsplatform hebben Riverbed-klanten eveneens de mogelijkheid om andere Microsoft-diensten te virtualiseren en uit te rollen op RSP, waaronder Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2003, Active Directory en DNS/DHCP.
 
"Microsoft en Riverbed werken al geruime tijd samen", aldus Zakie Mashiah, Principal Group Manager in Server en Tools Business bij Microsoft. "We helpen onze gezamenlijke klanten bij het behalen van strategische initiatieven, zoals virtualisatie. Deze nieuwe oplossing helpt organisaties bij het realiseren van wat wij noemen ‘Business Ready Beveiliging'. Dit komt tot stand doordat de WAN-optimalisatie-oplossingen van Riverbed volledig integreerbaar zijn met onze webbeveiligingsoplossingen. Daarnaast zijn ze eenvoudig te beheren en verder uit te rollen." 
 
Klanten die het TMG-beveiligingsplatform van Microsoft op RSP uitrollen, kunnen hun organisatie op de juiste manier beschermen tegen malware en andere bedreigingen. Daarnaast biedt het medewerkers de mogelijkheid om het internet veilig en productief te gebruiken. TMG biedt verschillende lagen van beveiliging die continu worden geüpdatet en zijn geïntegreerd in een eenvoudig te beheren gateway, waardoor de kosten voor webbeveiliging van remote kantoren worden gereduceerd. Forefront TMG 2010 voorziet in verschillende opsporingstechnologieën, waaronder applicatie- en netwerk firewalls, preventie en het filteren van malware. Hierdoor hebben gebruikers geen last van aanvallen via internet en kunnen malware-infecties worden voorkomen wanneer medewerkers onbewust geïnfecteerde websites bezoeken of virusbevattende documenten downloaden. Door de integratie van RSP met Forefront TMG Web Protection Service kunnen klanten hun webbeveiliging versterken
 
"Organisaties virtualiseren steeds vaker hun IT-middelen voor remote kantoren om zo kosten te besparen en het beheer te vereenvoudigen", zegt Venugopal Pai, vicepresident alliances bij Riverbed. "RSP biedt klanten de flexibiliteit om hun belangrijkste diensten zoals Microsoft's TMG webbeveiliging gateway te virtualiseren, terwijl tegelijkertijd de voordelen van WAN-optimalisatie worden gerealiseerd. Door de samenwerking met organisaties zoals Microsoft is Riverbed de enige leverancier die een applicatie aanbiedt die WAN-optimalisatie combineert met een compleet beveiligingspakket."
 

Plaats op:
Datum: 4 augustus 2010
Bron: Riverbed
Gerelateerde artikelen  
20-10-2010 Nieuws McAfee en Riverbed breiden partnership uit
20-06-2006 Nieuws Websense Web Security Software integreert met nieuwe Microsoft ISA Server 2006 …
11-12-2008 Nieuws Microsoft strategische alliantie met beveiliger RSA
29-05-2017 Nieuws Zyxel biedt klanten tips tegen ransomware
14-07-2010 Nieuws Hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor het MKB
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,86 seconden.